10 Δεκεμβρίου 2015

ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΕΜΕ! Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να δει τον Ολυμπιακό στα VIP... και άρπαξε 3 μπαλάκια

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και δανειστών να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο γυναίκα υπουργός βρήκε ελεύθερο χρόνο και προτίμησε να  πάει γήπεδο.

Η κ. Γεροβασίλη βρέθηκε χθες βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε Ολυμπιακός - Άρσεναλ, μια και, όπως λέει το στενό της περιβάλλον, είναι οπαδός των ερυθρόλευκων. Έφερε μάλιστα τόσο γούρι που οι ερυθρόλευκοι έφαγαν 3 γκολ και αποκλείστηκαν ενώ είχαν όλες τις πιθανότητες υπερ τους.

Μόνο σε ένα σημείο, λέει η Ολγα Γεροβασίλη, πάει κόντρα στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Στα υπόλοιπα συμφωνεί απόλυτα μαζί του.

Σε τι οφείλεται η διαμάχη τους; Στο… ποδόσφαιρο. Η μεν κυβερνητική εκπρόσωπος μας βγήκε φανατική Ολυμπιακός, ο δε Πρωθυπουργός είναι Παναθηναϊκός. Και να ‘ταν μονάχα αυτό; Η Ολγα κυκλοφορούσε λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι Ολυμπιακού – Αρσεναλ με μία πρόσκληση ανά χείρας στις VIP κερκίδες του γηπέδου «Καραϊσκάκης».

Πρώτη φορά Αριστερά σε VIP κερκίδα στο γήπεδο βλέπετε για την κυβερνητική εκπρόσωπο και το θέμα είναι ποιος της χορήγησε τέτοιου είδους προνομιακή πρόσκληση.

Η ίδια λέει ότι δεν την πήρε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά από μεγαλοπαράγοντα φίλο της και ότι θα πήγαινε στο γήπεδο μαζί με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως δεν αποκάλυψε το όνομά του. Αλλά η στήριξή της στην αγαπημένη της ομάδα δεν εξαντλείται μόνο στην παρουσία της στο γήπεδο. Κορυφώνεται με την κατήχηση του μικρότερου γιου της στην… υπεράσπιση του Ολυμπιακού.

Και τούτο επειδή ο σύζυγός της είναι Παναθηναϊκός (όπως είναι και ο Τσίπρας, λέει) και το άλλο της παιδί επίσης Παναθηναϊκός.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι την συνόδευσε ο μικρός της γιος, ο οποίος κατά πληροφορίες αφίχθη χθες από την Άρτα μόνο και μόνο για τον αγώνα.!

Η πολιτικός έχει τρία παιδιά, τον 24χρονο Φαίδωνα, από τον πρώτο της γάμο και την 18χρονη Αγγελική και τον 13χρονο Κωνσταντίνο. Δες το στιγμιότυπο από το γήπεδο.


Μάλιστα στο γήπεδο συνάντησε και τον άλλο γαύρο τον Γιακουμάτο