21 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ

               Η  Νέα Δημοκρατία σαν καλό κόμμα που είναι ,ψήφισε υπέρ του μνημονίου στη Βουλή και έτσι λοιπόν έβγαλε από τη δύσκολη θέση το Τσίπρα,που έβλεπε να έρχεται η καταστροφή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
               Μάλιστα στο θυμικό του ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ πέρασε ,ότι η ΝΔ ψήφισε το μνημόνιο και ο Τσίπρας αντιστάθηκε.
               Πήρε λοιπόν η χώρα λεφτά από τους εταίρους ,πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις και ο χαζοχαρούμενος Έλληνας κατέκλυσε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας ,ευτυχισμένος που ο πρωθυπουργός του ,πήδηξε τη Μέρκελ και ότι άλλο βρήκε μπροστά του ,γιατί μη ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας είναι ΜΑΓΚΑΣ.
               Πάνω στη χαρά και την ευτυχία του Έλληνα πόνταρε λοιπόν ο Τσιπράκος και ανακοίνωσε της εκλογές!
               Φόρους ακόμα δεν έχουν  πληρώσει οι φορολογούμενοι (ακόμα και το φόρο εισοδήματος τον είχε μεταφέρει τέλη Αυγούστου) ,οπότε Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.
                Τι θα γινότανε τώρα αν ο πρόεδρος της ΝΔ ,έλεγε όχι στη ψήφιση του μνημονίου.
                 - θα κατέρρεε η κυβέρνηση ,με αποτέλεσμα να πάμε σε εκλογές τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.
                 -  θα σταματούσε η χρηματοδότηση της χώρας ,με αποτέλεσμα μισθωτοί και συνταξιούχοι να πληρωθούν είτε με IOU ,η, με ένα ποσό έναντι.  Οι  περισσότεροι συμπατριώτες μας λοιπόν θα έκαναν διακοπές στα πάρκα μαζί με τους ΛΑΘΡΟ.
                - θα υπήρχε μια αναμπουμπούλα με τους εταίρους μας ,αλλά αυτοί σαν υπομονετικοί και συγκαταβατικοί που είναι θα μας έκαναν σκόντο ένα μήνα ακόμη.
                Θα μου πείτε ότι ο κόσμος μπορεί να έριχνε το ανάθεμα στην ΝΔ γιατί δεν ψήφισε το μνημόνιο,έτσι ώστε να πληρωθούν και να πάνε διακοπές.  Ας το έριχνε,μήπως και τώρα δεν το έριξε πάλι? Άσε που με το κατάλληλο επικοινωνιακό παιχνίδι από μέρους μας θα εξηγούσα με στο κόσμο,ότι η ΝΔ  είχε πλέον τελειώσει με τα μνημόνια και δεν θα δεχότανε με κανένα τρόπο να ψηφίσει ΝΕΑ.
                  Ας πήγαινε τότε ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ να κάνει εκλογές και να τις πάρει με περίπατο.
      ΥΓ. Ακούω από διάφορους να λένε ότι Η ΕΥΡΩΠΗ θα δυστροπούσε με τη ΝΔ. Θα έλεγα τίποτα άλλα σας σέβομαι. Όταν ήταν να στηρίξουν το Σαμαρά ,τον έγραψαν.

               ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΕΡΔΑΜΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ! ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ! Ακόμη να παραιτηθεί ο αρχιστράτηγος της ήττας της Συγγρού;

[Σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι του... Τέτοια άτομα έχουν θράσος και το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους ανέλιξη και το παραδάκι που πληρώνονται... ποιο κόμμα και μαλ@κίες; Αυτά είναι μόνο για εμάς τους μαλ@κες...]

Όλοι αν και από την αρχή διαφωνούσαν κάθετα με την “μεσαιοχωρίτικη”  στρατηγική της συναίνεσης της ΝΔ απέναντι στους πολιτικούς γκάγκστερς Τσίπρα και Καμμένο, στήριξαν μέχρι τέλους την μάχη  που έδωσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

1000 ΔΙΚΙΑ Ο ΜΑΚΗΣ! Βορίδης: Το θέμα δεν είναι ο Μεϊμαράκης αλλά η φοβική νοοτροπία «μην εκνευριστεί η αριστερά»

Αιχμές για τη στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ άφησε ο Μάκης Βορίδης, κάνοντας λόγο για σφάλματα που έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας όσο και το διάστημα πριν από την προκήρυξη εκλογών.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!Ιταλός Πρωθυπουργός: «Αυτόν τον Βαρουφάκη τον ξεφορτωθήκαμε...» - Τι απάντησε ο ίδιος

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο αναφέρθηκε ο ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στον Γιάνη Βαρουφάκη, σχολιάζοντας τις ελληνικές εκλογές.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 30 του λόγω του Πανεπιστημίου

Να σταματούν τις σπουδές τους για το ποδόσφαιρο το έχουμε δει. Να σταματούν το ποδόσφαιρο για τις σπουδές και με αρκετά χρόνια καριέρας στην πλάτη, πολύ σπάνιο. Και σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ο Γιάννης Φυσέκης.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ! Ο Χατζηνικολάου έπσε απτα σύννεφα από τη μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στην Ροδόπη - ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά το σχόλιό του αποσκοπούσε στο να γλύψει τον Στυλιανίδη... που να τολμήσει να κράξει τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε όλο μουσουλμάνους στο ψηφοδέλτιο... και που 'σται ρε: ο Άδωνις φταίει και γι αυτό...

«Πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη Θράκη, η Ροδόπη έμεινε για πρώτη φορά χωρίς χριστιανό βουλευτή», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star και πρόσθεσε:

ΤτΕ: Ταμειακό έλλειμμα 1,75 δισ. ευρώ το 8μηνο ΣΥΡΙΖΑ

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2015 το ταμειακό αποτέλεσμα σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 1.751 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 2.612 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οπαδός πέταξε iPhone σε ποδοσφαιριστή - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ανά τον κόσμο να πετάνε στους ποδοσφαιριστές αναπτήρες, κέρματα και μπουκάλια. Τι γίνεται όμως όταν οι οπαδοί ρίχνουν κινητά τηλέφωνα;

Οι αστυνομικοί πιστοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής

Για άλλη μία φορά οι αστυνομικοί έκαναν το θαύμα τους και στις εκλογές της Κυριακής έδειξαν πως είναι πιο φανατικοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής, αφού σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αύξησαν τα ποσοστά τους, στα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν.

ALERT! Ο Βαρουφάκης γλύφεται για υπουργιλίκι! Το retweet του που προκάλεσε σχόλια - ΦΩΤΟ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, ένα retweet που έκανε το βράδυ της αναμέτρησης, προκάλεσε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν την κίνησή του.

ΠΑΣΟΚ: O ορισμός της πολιτικής πτωμαϊνης

Ούτε ως ανέκδοτο δεν θα πρέπει να ακούγεται το ενδεχόμενο, το σημερινό πολιτικό εξάμβλωμα που φέρει τον ιστορικό τίτλο ” ΠΑΣΟΚ”, να ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Έκλεισε η Βικτώρια: Κατέλαβαν τον σταθμό οι λάθρο-Δεν περνάνε τα τραίνα!

Λόγω του συνωστισμού και του υψηλού κίνδυνου να σημειωθεί κάποιο ατύχημα η διοίκηση του ΗΣΑΠ αποφάσισε να σταματήσει η διέλευση συρμών από το σταθμό

ΡΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών προς το κράτος παράτις εκκλήσεις ΣΥΡΙΖΑίων

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να «αυτοαποθεώνονταν» για τα έσοσα από τις 100 δόσεις, όμως τα στοιχεία δείχνουν άλλα: τα «φέσια» προς το Δημόσιο, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, «εκτοξεύτηκαν» κατά επτά δισ. ευρώ και έφτασαν στα 80 - Η ρύθμιση των 100 δόσεων με 20 ευρώ το μήνα ουσιαστικά παύει να ισχύει - «Καπέλο» και σε όσους πληρώνουν ήδη

Εκτός Βουλής ο καραγκιόζης Χρυσοχοΐδης - Τον έστειλε αδιάβαστο η Φώφη

Εντός ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου - Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Β' Αθήνας, γεγονός που σημαίνει ότι μένει εκτός Βουλής ο πρώην υπουργός

Εκτός Βουλής άφησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τον πρώην υπουργό, επί σειράς κυβερνήσεων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η κυρία Γεννηματά, που ήταν υποψήφια στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου στην Β' Αθήνας και στην Αχαΐα, επέλεξε να κρατήσει την έδρα της στην Β' Αθήνας, αφήνοντας εκτός κοινοβουλίου τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ! Η Ζωή το... χαβά της – Από Τρίτη συνεδριάζει πάλι η Επιτροπή χρέους

Μπορεί να είχαμε διάλυση της Βουλής εδώ και καιρό, μπορεί να έγιναν εκλογές χθες, μπορεί να έχουμε νέα σύνθεση Βουλής από σήμερα με την ίδια εκτός, αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν σταματά τις συνεδριάσεις.

Άδωνις: Ο ξέδερφος Τσίπρα ευχαριστεί τα γίδια που νομιμοποίησαν το μνημόνιο

«Ο εξάδελφος του κ. Τσίπρα τα λέει ξεκάθαρα: ο κόσμος που ψήφισε χθες Σύριζα νομιμοποίησε το Μνημόνιο! Εύγε νέε μου.. » έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση του εξαδέλφου του Πρωθυπουργού, Γιώργου Τσίπρα, στο Facebook.

Δείτε τι έγραψε το εν λόγω νούμερο:

Η καταγγελία της Μπάγερν στην UEFA: Μας προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού και τα ΜΑΤ μας έδειραν κι από πάνω!

Ανακοινώσεις για τα επεισόδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε η Μπάγερν Μονάχου.

Κ@λοπαιδαράκι που το ταΐζουν οι φραγκάτοι γονείς του ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Εκάλη...

Εκπληξη περίμενε τους ψηφολέκτες του εκλογικού κέντρου Εκάλης όταν άνοιξαν τις κάλπες και διαπίστωσαν ότι υπήρχε ανάμεσα στους ψηφοφόρους και κάποιος πολύ ...επαναστάτης.

Ποια βλαμμένη χάρηκε με την είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή;

Μετά από 23 χρόνια προπάθειας στον πολιτικό χώρο, ο Βασίλης Λεβέντης εξασφάλισε στις χθεσινές εκλογές την είσοδο του στην Βουλή. Το δικό της σχόλιο για αυτή την αλλαγή στη διαμόρφωση της πολιτικής σύνθεσης έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποια πρόσωπα ακούγεται ότι θα μπουν στην κυβέρνηση Τσίπρα

Ποιοι αναμένεται να διατηρήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους - Οι εκπλήξεις με τους υπηρεσιακούς υπουργούς που εκτοπίζουν πολιτικά πρόσωπα - Το νέο υπουργείο... Μνημονίου και ποιος αναμένεται να το αναλάβει

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ! ΠΑΣΟΚ: Διαψεύδει τα περί προτάσεων συνεργασίας από τον Τσίπρα

Δεν βρίσκει έδαφος, όπως φαίνεται, το φλερτ Καμμένου - Τσίπρα προς τη Φώφη Γεννηματά, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά οργισμένα στις φήμες περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τις οποίες «φούντωσε» ο Πάνος Κάμμενος με σημερινές του δηλώσεις, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του κόμματος.

Σοκ - Έστρωσαν... δρόμο πάνω σε μεθυσμένο άντρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας μεθυσμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ινδία όταν έπεσε σε μια τρύπα ενός δρόμου που ήταν υπό κατασκευή και οι εργάτες οδοποιίας κατασκεύασαν τον... δρόμο από πάνω του.

Θετικός σε αλκοτέστ ο Εσιέν

Σε αλκοτέστ υποβλήθηκε ο Μάικλ Εσιέν τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατά την επιστροφή του από νυχτερινή έξοδο. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ ελέγχθηκε σε αστυνομικό μπλόκο στην Αττική Οδό και σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ.

Μέχρι και η Φώφη τον γράφει στην παπάρα της! Η Γεννηματά απάντησε στην "πρόταση" Καμμένου με... απαξίωση!

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα", ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος άφησε... ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο.

Απίστευτη επίθεση της Κροατίας στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες!

Η Κροατία θα απαιτήσει η Ελλάδα να σταματήσει να προωθεί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή στην υπόλοιπη Ευρώπη, δήλωσε σήμερα ο Κροάτης υπουργός Εσωτερικών, Ράνκο Όστογιτς.

ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟ@ΤΣΑ ΣΟΥ! Το φασισταριό Καμμένος-Κουϊκ ζητά από καθηγητή του ΠΑΜΑΚ να παραδώσει την θέση του

Φυσικά η επίθεση δεν επικεντρώνεται τυχαία στον Μαραντζίδη και περνάει με χάδια τους υπόλοιπους: Ο Μαραντζίδης είναι από τους γνωστότερους επικριτές των κομμουνιστοσυμμοριτών ΕΛΑΣιτών... γιαυτό οι νεοκομμουνιστές Καμμένος-Κουϊκ του επιτίθονται κατ'εντολή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην «αθλιότητα των ”δημοσκοπήσεων” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ» αναφέρθηκε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων τόσο του ραδιοφωνικού σταθμού ”Στο Κόκκινο 105,5” και ”ΕΡΑ Χανίων” σχετικά με την αποτυχία των δημοσκοπήσεων.

«Σοκ και δέος» με κατασχέσεις-εξπρές - Στα 1.000 ευρώ μειώνεται το ακατάσχετο

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να «αυτοαποθεώνονταν» για τα έσοσα από τις 100 δόσεις, όμως τα στοιχεία δείχνουν άλλα: τα «φέσια» προς το Δημόσιο, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, «εκτοξεύτηκαν» κατά επτά δισ. ευρώ και έφτασαν στα 80 - Η ρύθμιση των 100 δόσεων με 20 ευρώ το μήνα ουσιαστικά παύει να ισχύει - «Καπέλο» και σε όσους πληρώνουν ήδη

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ! Κλαψουρίζει το «καραμανλικό πουλέν» της Ροδόπης…

Εκτός Βουλής μένει ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης, καθώς η Νέα Δημοκρατία τελικά δεν κερδίζει έδρα στο νομό Ροδόπης χάρη στον εκλογικό νόμο του Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο συγκεκριμένο νομό ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει δύο έδρες, η δε τρίτη έδρα πηγαίνει στο Ποτάμι, παρότι δεύτερο κόμμα είναι η ΝΔ.

Σαν «κλέφτης» πήγε η Ζωή στο Προεδρικό -Αιφνιδίασε και τον Παυλόπουλο [εικόνες]

Αιφνιδιαστική και... αστραπιαία ήταν η επίσκεψη της απερχόμενης Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Steven Seagal προπονείται με τον Τσίπρα;

Πολύ γέλιο:

Οι 10 κορυφαίες ελληνικές τοποθεσίες που μάγεψαν το Χόλιγουντ

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet προσφέρει στους αναγνώστες του ένα ταξίδι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στις όμορφες τοποθεσίες που χρησιμοποιήθηκαν ως σκηνικά σε πασίγνωστες ταινίες του Χόλιγουντ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! "Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα νεκρού γουρουνιού"

Η διαμάχη του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον με τον δισεκατομμυριούχο χορηγό των Tories λόρδο Ashcroft πυροδότησε την πιο εκρηκτική πολιτική βιογραφία της δεκαετίας!

Παρουσιαστής απολύμανε τα χέρια του μετά την χειραψία με τον Σπαλιάρα [βίντεο]

Η ιστορία του Γιάννη Σπαλιάρα με τις 4.000 γυναίκες έγινε πρώτο θέμα, προκαλώντας σωρεία σχολίων και άφθονο γέλιο.

Bίντεο που δείχνει τον Λένον να κοροϊδεύει τους ανάπηρους

Μπορεί ο θρύλος των Σκαθαριών να αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς, με το πέρασμα των χρόνων όμως βγαίνουν στην επιφάνεια πιο σκοτεινές πλευρές του που σε πολλές περιπτώσεις είναι απογοητευτικές.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ! Ο Άδωνις εξηγεί τα λάθη και τι πρέπει να κάνει η ΝΔ από δω και πέρα

Για  ήττα της στρατιγικής της ΝΔ έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγνωρίζοντα;ς ωστόσο ότι ο Μεϊμαράκης δεν είχε πολύ χρόνο και κράτησε όρθια τη ΝΔ υπό αντίξοες συνθήκες... βέβαια αν είχε παραπάμω χρόνο για αγκαλίτσες και χαρούλες μπορεί να πηγαίναμε και χειρότερα λέω εγώ τώρα.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο Σκάι είπε ότι «είναι μια ξεκάθαρη ήττα για τη Νέα Δημοκρατία κι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, μια ιστορική ήττα».

"ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ"-ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Βιβλική καταστροφή σε Λακωνία, Καλαμάτα, Πρέβεζα -Άνοιξαν τάφοι από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι της Σκάλας Λακωνίας , της Καλαμάτας και της Πρέβεζας, μετά το σαρωτικό πέρασμα ανεμοστρόβιλου και της καταρρακτώδους βροχής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ! Αυτός ο ψηφοφόρος έριξε... Λεβέντη δαγκωτό!

Δείτε όσα εκτυλίχθηκαν πίσω από το παραβάν όταν ο Κωνσταντίνος πήγε να ψηφίσει

«Δαγκωτό Λεβέντη» ψήφισαν οι υποστηρικτές του κόμματος βάζοντας την Ενωση Κεντρώων στη Βουλή. Η αποφασιστικότητα αλλά και ο ενθουσιασμός των ψηφοφόρων του κ. Βασίλη Λεβέντη ήταν τέτοια, που βιντεοσκόπησαν ακόμα και την εκλογική διαδικασία εντός του παραβάν ανεβάζοντας το σχετικό απολαυστικό βιντεάκι στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ! Η πρόταση της ΝΔ για τον αντιπρόεδρο της Βουλής

Την δική του πρόταση έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του αντιπρόεδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη η ΝΔ θα προτείνει τον...

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ! Θέλει να φύγει από το Μαξίμου ο Τσίπρας -Ψάχνουν «πιο λειτουργικό» κτίριο

Στη συνεδρίαση με τους στενούς του συνεργάτες στην Κουμουνδούρου, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη και περιμένοντας τον Πάνο Καμμένο, εκτός από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση συζητείται και ένα θέμα ακόμη: Αυτό της... μετεγκατάστασης του Μαξίμου.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στη Σαντορίνη -Οι φωτογραφίες του που είδαν 39 εκατ. άτομα [εικόνες]

Στην Ελλάδα και μάλιστα στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης βρίσκεται ο Καναδός τραγουδιστής, Justine Bieber.

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Με το νόμο Κατρούγκαλου: Επίορκος καρδιοχειρουργός επιστρέφει στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΣΥ για επέμβαση με μοιραία κατάληξη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το κύμα της επιστροφής των επίορκων γιατρών του ΕΣΥ στις θέσεις τους στα δημόσια νοσοκομεία, χάρη στις ευνοϊκές διατάξεις του περίφημου νόμου Κατρούγκαλου.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Σταμάτης: Το αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενο για τη ΝΔ

Ως ένα «μη αναμενόμενο αποτέλεσμα» έκρινε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης τα αριθμητικά δεδομένα που ανέδειξε η κάλπη των χθεσινών εκλογών.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Βασίλης Λεβέντης... on fire για "ιερές αγελάδες", ασυναρτησίες και πλύση εγκεφάλου!

"Χείμαρρος" ο νεοεισελθείς στη Βουλή, Βασίλης Λεβέντης, στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, για τα αποτελέσματα των εκλογών και τις... βουλευτικές του προθέσεις για την Ένωση Κεντρώων.

Telegraph: Μετά το πάρτι έρχεται το hangover -Πόσο θα αντέξει η κυβέρνηση;

Χόρεψαν και τραγούδησαν στην Κλαυθμώνος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά λίγες ώρες μετά, αφού οι σημαίες σταμάτησαν να κυματίζουν, αίφνης, αναδύθηκαν τα πραγματικά ζητήματα των ελληνικών εκλογών.

Γεωργιάδης: Παραμένουμε όρθιοι και ενωμένοι

«Η ΝΔ παραμένει ένα συμπαγές κόμμα, παραμένουμε όρθιοι, είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ενωμένοι» σχολίασε ο επανεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για το εκλογικό αποτέλεσμα, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Πρακτορείου 104,9 FM.

Τζήμερος: Δεν την γουστάρω τέτοια πολιτική, φίλε. Και δεν σε γουστάρω ως τέτοιο ψηφοφόρο…

Mήνυμα προς όσους, όπως λέει, του ζητούν να κάνει αυτοκριτική, στέλνει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, o πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος την επόμενη μέρα των εκλογών.

ΒΓΑΛ'ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! Νίκος Παππάς: Υπάρχει θέμα με τη συστηματική απόκλιση των δημοσκόπων

«Υπάρχει ένα θέμα, πρέπει να το δούμε… Υπάρχει μια συστηματική απόκλιση από τα τελικά αποτελέσματα αλλά εν πάση περιπτώσει, ας δώσουμε και λίγο χώρο στους δημοσκόπους. Νομίζω όμως ότι πρέπει με ψυχραιμία όλα αυτά να τα συζητήσουμε» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και συμπλήρωσε:

Γερμανίδα μητέρα με την κόρη της ζουν 15 μήνες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Terminal» εκτυλίσσεται και στην πραγματική ζωή - Μάνα και κόρη από την Γερμανία, ζουν από τον Αύγουστο του 2014 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Αιχμές και παράπονα της Κω/λου στον Μανιτάκη για τη διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, παρέδωσε πριν από λίγα λεπτά τα αποτελέσματα των εκλογών στην πρόεδρο της Βουλής, στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ! Μεϊμαράκης: Θα δούμε αν θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ

Αναταράξεις στη ΝΔ προκαλεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ής Σεπτεμβρίου ενώ βουλευτές θέτουν ήδη και θέμα ηγεσίας.

Τον ξεφορτώθηκε με ένα απλό SMS ο Καραμανλής

Με ένα μήνυμα στο κινητό επέλεξε να συγχαρεί τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η φιλη του Άκη που μετά από 2 αποτυχίες με ΠΑΣΟΚ εκτόπισε τον Διαμαντόπουλο

ΠΑΣΟΚ από μικρή και φίλη του Άκη διορισμένη σε κρατική θέση στις Βρυξέλλες επί Σημίτη, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να εκλεγεί 2 φορές βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μέχρι που τα κατάφερε με τον ΣΥΡΙΖΑ... το νέο ΠΑΣΟΚ δηλ.

Το ναυάγιο της Λαϊκής Ενότητας στις εκλογές πέταξε από τη βουλή τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και έβαλε στη θέση του μια νέα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.