29 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Διαστρέβλωση των δηλώσεών του για τη 17Ν... ανακάλυψε ο Μπαλαούρας! Γιαυτό ξανακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο κ. Μπαλαούρας επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με τις δηλώσεις που ο ίδιος έκανε νωρίτερα για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Είχε προηγηθεί η κριτική από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που είπε: «Όταν βγαίνει ο κ. Μπαλαούρας και λέει την περίφημη δήλωση. Οταν μας κυβερνούν άνθρωποι που θεωρούν ότι η 17Ν είχε ιδεολογία υπέρ του ανθρώπου, δεν μπορούμε να σας δώσουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη».

«Σήμερα έδωσα συνέντευξη στο Βήμα Fm με αφορμή το κατέβασμα του θεατρικού έργου για τον Σάββα Ξηρό. Μίλησα επ' αυτού. Περίμενα την επίθεση, αλλά να βάλουν σαν προμετωπίδα τον ακροδεξιό Γεωργιάδη δεν το περίμενα» αντέδρασε ο κ. Μπαλαούρας.

Και συμπλήρωσε: «Έχω την απομαγνητοφώνηση όσων είπα. Ανέφερα, λοιπόν, όταν ρωτήθηκα για τις δολοφονίες: "Είναι λαθεμένο, δεν υποστηρίζω τίποτα από αυτά, απλώς είχαν μια αντίληψη μιας καλής κοινωνίας και ότι οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν" και συνέχισα για το φασισμό και άλλα. Διαφωνώ με την αντίληψή τους, με όλα αυτά που κάνανε, σκοτώνοντας τους ανθρώπους, γιατί είναι αναφαίρετη η αξία της ζωής και όλα αυτά... τα λεω για την αποκατάστασης της αλήθειας».


Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε, λέγοντας «έχει παλιώσει η καραμέλα του ακροδεξιού. Καλό θα ήταν να πείτε ότι κάνατε λάθος και είναι ανοησία. Γιατί δεν υπάρχει διαβάθμιση στους δολοφόνους και δεν μπορείτε να έρχεστε στη Βουλή και να λέτε για καλούς δολοφόνους. Είναι δολοφόνοι τρομοκράτες και δεν είναι νοητό μέσα στη Βουλή εμμέσως να τους δικαιώνετε».


Ξανακούστε το ηχητικό στο 1:55: