27 Ιανουαρίου 2016

Τζιτζικώστας: Χθες συγκρούστηκε ένας λαϊκιστής πρωθυπουργός με μια υπεύθυνη φωνή αντιπολίτευσης

Οι κυβερνητικές θέσεις χθες ήταν η απόλυτη κοροϊδία, ένας εμπαιγμός των πολιτών, τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Στη χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ Κυριάκου Μητοστάκη και Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στη συζήτηση για το ασφαλιστικό αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είδαμε το κλασσικό έργο. Ένας λαϊκιστής πρωθυπουργός απέναντι σε μια υπεύθυνη φωνή της αντιπολίτευσης με θέσεις και προτάσεις» και πρόσθεσε ότι οι κυβερνητικές θέσεις χθες ήταν η απόλυτη κοροϊδία, ένας εμπαιγμός των πολιτών που πλήττονται από την ανικανότητά της.

Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε: «Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης με συγκεκριμένες προτάσεις. Συνηθίζαμε παλιότερα να βλέπουμε την αντιπολίτευση να φωτίζει τις αδυναμίες της κυβέρνησης. Χθες, επιτέλους, ακούσαμε προτάσεις και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Συγκρούστηκε η ανευθυνότητα με την υπευθυνότητα».

Οι δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστας έγιναν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.