22 Ιανουαρίου 2016

Διευθυντής ελληνικού καναλιού καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης

Ο εμπορικός διευθυντής και παρουσιαστής του καναλιού Epsilon, Μένιος Φουρθιώτης καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Το Η” Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σχετικά με το φέσι 3.000 ευρώ (!) που άφησε σε...
κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όταν ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ο Μένιος Φουρθιώτης, φαίνεται πως εξαπάτησε τον επιχειρηματία, Μιχάλη Μακράκη – όπως ανέφερε ο ίδιος στο δικαστήριο- καθώς ο κ.Μακράκη διατηρεί κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και ο κ.Φουρθιώτης πήρε δυο υπολογιστές αξίας 1.600 ευρώ ο ένας με σκοπό να τους διαφημίσει σε εκπομπή που θα ετοίμαζε για το κανάλι Extra.

meniosO κ.Μακράκης μιλώντας στο δικαστήριο είπε:

«Στις 13 Ιανουαρίου ήρθε από το κατάστημα στο οποίο ήμουν συνέταιρος και προσπάθησε να πείσει τον γιο μου που βρισκόταν εκεί να του δώσει δύο laptops, τα οποία, όπως είπε, ήθελε να πουλήσει μέσω εκπομπής. Επειδή δεν είχε επιταγή ή μετρητά για να πληρώσει, ζήτησε 10 ήμερη πίστωση και ήταν ιδιαίτερα επίμονος υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να πάρει αμέσως τα μηχανήματα, γιατί την επόμενη ημέρα ξεκινούσαν τα γυρίσματα.Δεν ήταν καθόλου γνωστός και μάλιστα αναζητώντας το όνομα του στο διαδίκτυο προκειμένου να αντλήσω πληροφορίες δεν βρήκα καμία αναφορά σε εκείνον».
Σύμφωνα με την Espresso, ο επιχειρηματίας ενέδωσε στις πιέσεις του παρουσιαστή και έδωσε αυτά που ζητούσε διότι του είχε δείξει ένα DVD με το κόνσεπτ της εκπομπής με αποτέλεσμα να τον πιστέψει. Ωστόσο ο επιχειρηματίας παρέδωσε τους υπολογιστές και εκ τοτε δεν είδε τον Μένιο Φουρθιώτη πουθενά. Όταν επικοινώνησε με το Extra, οι υπεύθυνοι του καναλιού είπαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τον παρουσιαστή.

Ο κ.Μακράκης κατέθεσε αγωγή κατά του Μένιου Φουρθιώτη για ηθική βλάβη.


http://www.backstage24.gr/okto-mines-fylakisis-gia-ton-menio-foy/