27 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟ-ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! Η ξανθιά μποξέρ που τρέλανε τον Πούτιν -Κάτι συμβαίνει

Όταν αφορά στον Βλαντιμίρ Πούτιν τα ρωσικά -και όχι μόνο- Μέσα φαίνεται πως παίρνουν φωτιά.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, μετά δηλαδή τον χωρισμό του από την σύζυγό του, φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις έδιναν και έπαιρναν. Αυτή που φαίνεται όμως να έχει κατακτήσει την καρδιά του είναι η Αλίνα Καμπάεβα, η κοπέλα -λάστιχο της ρυθμικής που φέρεται μάλιστα να του έχει χαρίσει τρία παιδιά.


Πριν λίγες εβδομάδες όμως μία φωτογραφία του Πούτιν να κάθεται χαμογελαστός δίπλα σε μία καλλονή στους αγώνες τους Σότσι, πυροδότησε νέες φήμες για καινούργια σχέση του Ρώσου Προέδρου.



Χαμογελαστή και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η γυναίκα που καθόταν δίπλα του ήταν η Natalia Ragozina, μία 39χρονη πρώην πρωταθλήτρια του μποξ που έγινε γνωστή όχι μόνο για τις επιδόσεις της στο άθλημα, αλλά για τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει για το Penthouse.





Οποία και αν είναι η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν, ένα είναι το σίγουρο. Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει αδυναμία στις γυναίκες με αθλητικό φιζίκ. Και μάλλον μετά τον γάμο της πρώην συζύγου του, πρέπει να αποκατασταθεί και ο ίδιος.