04 Ιανουαρίου 2016

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ που δηλώνει «τζιχαντοκτόνος»

«Την κεφαλή του Ισλαμικού Κράτους» υπόσχεται να κόψει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και δεσμεύεται ότι θα χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό και θα απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

Με πλάνα της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον, και του πρώην προέδρου της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον, αλλά και με το ζεύγος του θανάτου που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναρντίνο, ξεκινά το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μόλις 30 δευτερολέπτων βίντεό του ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα καταπολεμήσει την τρομοκρατία και την παράνομη μετανάστευση.

«Οι πολιτικοί μπορεί να παριστάνουν ότι είναι κάτι άλλο, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι πρόκειται για ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία», ακούγεται να λέει ο εκφωνητής με τη βαθιά φωνή του, ενώ τα πλάνα από την εισβολή στο κέντρο ατόμων με ειδικές ικανότητες εναλλάσσονται με εκείνα σορών να μεταφέρονται από ιατρικό προσωπικό.

«Για αυτό το λόγο ζητά την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε μουσουλμάνους μέχρι να δούμε τι συμβαίνει», συμπληρώνει ο εκφωνητής, ενώ εικόνες τζιχαντιστών με τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους «ντύνουν» το βίντεο.

Στη συνέχεια με απόλυτη βεβαιότητα το βίντεο αναφέρει πως ο Τραμπ «θα κόψει γρήγορα την κεφαλή του Ισλαμικού Κράτους» και ότι «θα πάρει και το πετρέλαιο» που εκμεταλλεύονται οι τζιχαντιστές.

Την ίδια στιγμή, επισημαίνει πως ο εκκεντρικός επιχειρηματίας θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση χτίζοντας τείχος στα νότια σύνορα, για την κατασκευή του οποίου, μάλιστα, θα πληρώσει το Μεξικό!

Το σποτ καταλήγει με πλάνα του ίδιου του Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση να δεσμεύεται: «Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Το σποτ κυκλοφορεί αρχικά στο Νέο Χάμσαϊρ και την Αϊόβα, όπου μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο Τραμπ έχει δει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν φτάνοντας στη δεύτερη θέση, μετά τον Τεντ Κρουζ.