04 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟ! «Δεν παραιτούμαι», λέει ο γκομενιάρης υπουργός

«Οι πολίτες του Ρότσντεϊλ είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο βουλευτής που θα τους εκπροσωπεί και όχι οι πρώην κοπέλες και οι πρώην σύζυγοί του», δήλωσε σήμερα σε ρεπόρτερ

Παρά τη θύελλα των αντιδράσεων που ξέσπασε πρόσφατα, όταν αποκαλύφθηκε ότι «βομβάρδιζε» με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μια έφηβη κοπέλα, ο Βρετανός βουλευτής Simon Danczuk εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του, μολονότι έχει «τεθεί σε διαθεσιμότητα» από το κόμμα των Εργατικών όπου ανήκει.

«Οι πολίτες του Ρότσντεϊλ (σ.σ. της εκλογικής περιφέρειάς του) είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο βουλευτής που θα τους εκπροσωπεί και όχι οι πρώην κοπέλες και οι πρώην σύζυγοί του», δήλωσε σήμερα σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω από το γραφείο του ο αμετανόητος βουλευτής, ο οποίος σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί για το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε για το πρόσωπό του ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Το σκάνδαλο ξέσπασε τις περασμένες μέρες λόγω ενός δημοσιεύματος της Sun, το οποίο αποκάλυπτε ότι ο 49χρονος πολιτικός έστελνε σεξουαλικά μηνύματα μέσω του κινητού του σε μια έφηβη κοπέλα, λέγοντάς της ότι τον «φτιάχνει» και ζητώντας της να τον αφήσει να της «τις βρέξει». Ενώ περνούν οι μέρες, ο σάλος όχι μόνο δεν καταλαγιάζει, αλλά φουντώνει ακόμα περισσότερο, με ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως για την προσωπική ζωή του «μπερμπάντη» πολιτικού.

Μόλις εχθές, η πρώτη σύζυγός του, η 39χρονη Sonia Rossington μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον πρώην άντρα της σε μία συνέντευξη ποταμό στην εφημερίδα Mail on Sunday. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για έναν «σεξουαλικό κυνηγό» που της συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο ώστε να την οδηγήσει τελικά στην ψυχοθεραπεία για να σωθεί.

Όπως αποκάλυψε στην κυριακάτικη εφημερίδα, ο Danczuk:

- Ζητούσε συνεχώς σεξ
- Προσπάθησε να την υποβάλει σε σαδομαζοχιστικά ερωτικά «παιχνίδια» που περιελάμβαναν ξύλο και ραβδισμούς
- Έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που ορισμένες φορές έφταναν το ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα
- Ήταν χρήστης ναρκωτικών. Απαιτούσε μάλιστα από την Sonia να του ετοιμάζει ένα τσιγάρο χασίς κάθε βράδι που γυρνούσε σπίτι
- Χρησιμοποιούσε χάπια και πορνογραφικό υλικό για να κάνει πιο «πιπεράτη» τη σεξουαλική ζωή τους

Ο Danczuk είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα τις χώρας του όταν, πριν από λίγους μήνες, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να πάρει διαζύγιο από την 31χρονη σύζυγό του, Karen, η οποία είναι γνωστή στη Βρετανία ως «Βασίλισσα των Selfies», λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που ποστάρει στα social media.

Απαντώντας στο άρθρο της Sun για τη 17χρονη κοπέλα, ο Danczuk προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το δημοσίευμα δεν είναι «απόλυτα ακριβές» και ότι το συμβάν συνέβη σε μια περίοδο που περνούσε κρίση. «Η συμπεριφορά μου ήταν απρεπής και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όσους απογοήτευσα. Στάθηκα ανόητος και δεν υπάρχει χειρότερος ηλίθιος από έναν γέρο-ηλίθιο», έγραψε στο Twitter.