27 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΛΕΜΕ! Σάλος στη Βρετανία για την περιφρονητική δήλωση του Κάμερον για τους πρόσφυγες

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της πρόσφατης επίσκεψης του πολιτικού του αντιπάλου, Τζέρεμι Κόρμπιν, στον προσφυγικούς καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία είπε ότι ο ηγέτης των Εργατικών απλώς συναντήθηκε με ένα «τσούρμο μετανάστες»

Σάλο έχει προκαλέσει στην Βρετανία η περιφρονητική δήλωση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, για τους πρόσφυγες που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου.

Μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο Κάμερον είπε κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού» ότι, όσοι βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς του Καλαί, είναι ένα τσούρμο από μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της πρόσφατης επίσκεψης του πολιτικού του αντιπάλου και ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, στον προσφυγικούς καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι ο Τζέρεμι Κόρμπιν «πήγε εκεί και συναντήθηκε μ' ένα τσούρμο από μετανάστες».

Μίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ