12 Ιανουαρίου 2016

Αφού είδε Σαμαρά και Καραμανλή, ο Κυριάκος θα συναντήσει Ντόρα και Τζιτζικώστα

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα δει στις 10 την κυρία Μπακογιάννη και στις 11 τον κ. Τζιτζικώστα

Αφού είδε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή,ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον συνυποψήφιό του στον πρώτο γύρο των εκλογών για της ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης θα δει την αδερφή του και βουλευτή της ΝΔ στις 10 το πρωί, ενώ μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τον κ. Τζιτζικώστα.

Την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης είδε τους κ.κ. Καραμανλή και Σαμαρά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κράτησε περίπου 45 λεπτά, ενώ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το πώς πήγε το ραντεβού, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «θαυμάσια».

«Του είπατε κάτι για τη στήριξη;», συνέχισαν τις ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι -εννοώντας προς τον Μεϊμαράκη και ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Τα εν οίκω, μη εν δήμω», προσθέτοντας ότι «το κλίμα ήταν πολύ καλό όπως ήταν πάντα άλλωστε».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα.