19 Ιανουαρίου 2016

Ποιος αποκαλεί τους ΣΥΡΙΖΑίους «χυδαίους» για τους… διορισμούς;

«Είναι μια σιχαμένη πρακτική από ανθρώπους που έχουν γίνει χυδαίοι» δήλωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Στέφανος Μάνος, σχετικά με τους διορισμούς φίλων ή συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Ξεκινώντας από τους υπουργούς πολλές φορές, είναι δυνατόν να βάζουμε κάποιον υπουργό γιατί είναι φίλος μας; Το ζητούμενο είναι να βάλουμε τους δικούς μας ή να τρέξουμε τη χώρα;» διερωτήθηκε, τονίζοντας πως «ένα χρόνο τώρα με ΣΥΡΙΖΑ, πάμε συνέχεια πίσω.»
«Οποιαδήποτε πολιτική χρειάζεται στελέχη να την εφαρμόσουν, είναι ανίκανοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, δήλωσε πως «η αλήθεια είναι δυσάρεστη» συμπληρώνοντας πώς «η απόφαση να αυξήσει η κυβέρνηση τις εισφορές έχει συνέπειες» με την πρώτη να είναι η στροφή πολλών ελεύθερων επαγγελματιών στην μαύρη εργασία, αλλά και η μετακόμιση πολλών επιχειρήσεων στην Βουλγαρία, «έχει ουρά μία τέτοια απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μη πιστεύετε τι σας λένε, δόξα τω Θεώ υπάρχει Τρόικα και θα τα βγάλει στη φόρα, αν μαθαίνουμε κάτι οφείλεται σε αυτούς.»Ο κ. Μάνος δήλωσε πως «Δεν μπορείς να ρίξεις μία κυβέρνηση, αν δεν υπάρχει έτοιμη η επόμενη και αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε την επόμενη».
«Πρέπει να αισθανθεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει έτοιμη επόμενη διαδοχή, κατέληξε ο κ. Μάνος.

http://www.karfitsa.gr/2016/01/19/poios-apokalei-toys-syrizaioys-xydai/