22 Ιανουαρίου 2016

Δείτε την sexy Αγγλίδα που φυλακίστηκε για την selfie με το Καλάσνικοφ ανάμεσα στα... πόδια

Η 25χρονη Caitlin Adams καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε σπείρα η οποία θα γέμιζε με παράνομα όπλα την Βρετανία

Η σέξι Αγγλίδα και μία ακόμα πιο... εκρηκτική selfie ήταν η αφορμή για την Caitlin Αdams να την παρακολουθήσουν οι αρχές της Βρετανίας και να φθάσουν στα ίχνη μιας ολόκληρης συμμορίας που στόχο είχε να φέρει μεγάλες ποσότητες όπλων στην χώρα.

Η Caitlin τράβηξε αυτό το γεμάτο υπονοούμενα και... σαδο-καλάσνικοφ (btsm επί το αγγλικότερον...) selfie για να κάνει εντύπωση στους ακόλουθούς της. Όμως η φωτογραφία αυτή προφανώς δεν θα μπορούσε περάσει απαρατήρητη από τα «λαγωνικά» των social media, πολύ δε περισσότερο από την αστυνομία.

Το ξετύλιγμα της υπόθεσης έγινε τον πέρσι τον Ιούνιο, όταν η αστυνομία μετά από παρακολούθηση σταμάτησε ένα μικρό βαν μέσα στο οποίο βρήκε αρκετά όπλα. Στην υπόθεση ήταν ανακατεμένοι άλλοι πέντε άνδρες, με έναν Πολωνό να είναι ο εγκέφαλος της σπείρας. Όλοι τους καταδικάστηκαν σε πολυετείς φυλακίσεις και ήδη βρίσκονται πίσω από τα σίδερα.

Όμως μόνο η πέτρα του σκανδάλου, η νεαρά Caitlin με το Κολασμένο Καλάσνικοφ κατάφερε να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας, με την πόζα της και το ψυχαναλυτικώς φαλικό AK 47 να δημιουργούν δεκάδες συνειρμούς σε όλο τον πλανήτη.