27 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΥΠΕΣ για Άδωνι: "Πιστός θιασώτης του γκαιμπελισμού"! Tweet και "πόλεμος"!

Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο! Λένε ότι πέρσι ο Σαμαράς είχε 1200 μετακλητούς και αυτοί έχουν 600 ενώ οι υπόλοιποι μέχρι το 1900 που δείχνει ο πίνακας είναι των δήμων... επειδή ομως ο πίνακας δείχνει τον ίδιο αριθμό πέρσι και φέτος, περίπου 1900 σύμφωνα με τα λεγόμενά τους επι Σαμαρά οι δήμοι είχαν 1900 (σύνολο)-1200(Σαμαράς-υπουργοί)=700 μετακλητούς και τώρα με Τσίπρα έχουν 1900-600=1300!! Δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε στους Δημάρχους που είναι στην πλειοψηφία τους ΝΔ να διπλασιάσουν τους μετακλητούς... χαχα καλό ρε γελοίοι... γελάσαμε 

Για "ρεσιτάλ υποκρισίας, φθηνού λαϊκισμού" και γκαιμπελισμό κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αφορμή ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ στο twitter πίνακα με τον αριθμό μετακλητών στο Δημόσιο. Δείτε το tweet και διαβάστε την σκληρή επίθεση του υπουργείου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η ανάρτηση για τους μετακλητούς «βρίθει από ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες», αποδεικνύοντας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «παραμένει πιστός θιασώτης του γκαιμπελισμού και της ακροδεξιάς σχολής της πολιτικής επικοινωνίας, σύμφωνα με την οποία "πες, πες, πες, στο τέλος κάτι μένει"».


Ο πίνακας και η αντίδραση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε συγκεκριμένα: «Χθες στην δευτερολογία του ο Τσίπρας είπε ότι εμείς είχαμε 1.200 ενώ αυτοί 600 μετακλητούς. Ιδού ο επίσημος πίνακας!». Στον πίνακα, που επισυνάπτει και ο οποίος προέρχεται από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, που τηρεί το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (apografi.gov.gr), αναφέρεται ότι τον Αύγουστο του 2015 οι μετακλητοί ήταν 1.676, τον Σεπτέμβριο 957, το Οκτώβριο 1.578 και τον Δεκέμβριο 1.814.

Δείτε το tweet

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο Αδ. Γεωργιάδης παραβλέπει ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι στα γραφεία του πρωθυπουργού, των υπουργών, στις γενικές και ειδικές γραμματείες, ανέρχονται σε 643, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών και επιστημονικών συμβούλων και συνεργατών. «Αυτός -και μόνο αυτός- είναι ο αριθμός των εργαζομένων που προσελήφθησαν με την ιδιότητα των μετακλητών υπαλλήλων στις παραπάνω θέσεις, από την σημερινή κυβέρνηση», διαβεβαιώνεται στην ανακοίνωση.

Οι υπόλοιποι 1.258 από το σύνολο των 1.901 μετακλητών (Δεκέμβριος 2015) εργάζονται στη Βουλή, σε γραφεία βουλευτών όλων των κοινοβουλευτικών πολιτικών δυνάμεων, καθώς και στην Αυτοδιοίκηση, διευκρινίζει το υπουργείο. «Εάν τους θεωρεί πολλούς, θα πρέπει προφανώς να αναζητήσει πόσοι μετακλητοί, απασχολούνται στα γραφεία των εκλεγμένων με το κόμμα του, δημάρχων και περιφερειαρχών», προσθέτει.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είχε, τον Δεκέμβριο του 2014, 649 μετακλητούς υπαλλήλους και 524 ειδικούς και επιστημονικούς συμβούλους και συνεργάτες, στα γραφεία του πρωθυπουργού, των υπουργών, στις γενικές και ειδικές γραμματείες, δηλαδή συνολικά 1.173, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με όσους υπηρετούν σήμερα στις ίδιες θέσεις, σημειώνει η ανακοίνωση.