16 Φεβρουαρίου 2016

Γερμανία: 18χρονη αναγνώρισε στην... τηλεόραση έναν από τους δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων

Ο 33χρονος Ταουφίκ Μ., εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Οι βασιλιάδες των Πορτοφολάδων» και αποκάλυψε την ταυτότητά του

Πέρασαν σχεδόν 45 ημέρες από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν σε διάφορες γερμανικές πόλεις σημειώθηκαν εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις, κατά βάση από μετανάστες που προέρχονταν από χώρες της Βόρειας Αφρικής, όπως ανέφεραν οι γερμανικές αρχές.
Μετά από «σαφάρι» της αστυνομίας, ένας σημαντικός αριθμός συνελήφθη και ορισμένοι απελάθηκαν. Πολλοί, όμως, ήταν εκείνοι που απέφυγαν τις συνέπειες. Ένας εξ αυτών, πιάστηκε σαν το... ποντίκι στη... φάκα, καθώς εμφανίστηκε στην... τηλεόραση και αναγνωρίστηκε από το θύμα του!

Η ιστορία είναι πραγματικά απίστευτη. Μία 18χρονη κοπέλα, η οποία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο Ντίσελντορφ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρακολουθούσε το ντοκιμαντέρ «Οι βασιλιάδες των πορτοφολάδων». Ξαφνικά, αντίκρισε στην οθόνη της τον άνθρωπο που τη στιγμάτισε για το υπόλοιπο της ζωής της. Ο 33χρονος Μαροκινός, Ταουφίκ Μ., όχι μόνο δεν φρόντισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αλλά εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή να «αγορεύει» ως ένας από τους «βασιλιάδες των πορτοφολάδων», δηλαδή των μικροκλεφτών της Γερμανίας.

Αμέσως η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία και κατονόμασε τον 33χρονο Μαροκινό ως τον άνθρωπο που της επιτέθηκε. Ο Ταουφίκ Μ. συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία μέχρι την αναγνώρισή του, δεν είχε κανένα στοιχείο εναντίον του. Ο Μαροκινός βρισκόταν δύο χρόνια στη Γερμανία και είχε αιτηθεί τη μόνιμη παραμονή του στη χώρα.