03 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΨΟΦΑ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ! 6μηνών έγκυος ξυλοκοπείται μέχρι λιποθυμίας από το σύζυγό της!

Η γυναίκα δέχεται το ένα μετά το άλλο τα χτυπήματα, σέρνεται από τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους, και αφού το αίμα της γεμίσει το πάτωμα, λιποθυμά, μην αντέχοντας άλλο - Ο άντρας της την είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν προκαλώντας μια αποβολήΜόνο ένα αναίσθητο κτήνος θα μπορούσε να είναι ο υπαίτιος για τις σκληρές εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε αφρικανικά μέσα πριν λίγες ώρες και οι οποίες απεικονίζουν μια κοπέλα, έξι μηνών έγκυο, από την Κένυα, η οποία ξυλοκοπείται βάναυσα, από το σύντροφό της, μέχρι λιποθυμίας!

Ο πολιτικός ακτιβιστής Μπονιφάσε Μουανγκού, δημοσίευσε τις εικόνες αλλά και το βίντεο μετά από έγκριση του ίδιου του θύματος και του πατέρα της.

Από κάτω εξιστόρησε τα γεγονότα το οποία προκαλούν τουλάχιστον οργή, σε όποιον τα διαβάσει.

Η 6 μηνών έγκυος, μόλις έχει λιποθυμήσει από τα ανελέητα χτυπήματα


Η γυναίκα δέχτηκε την ανελέητη επίθεση από το σύζυγό της στο σπίτι τους, παρουσία των γειτόνων. Φυσικά κανείς δεν επενέβη, την ώρα που το κτήνος τη χτυπούσε με μανία. Την έσερνε στο σπίτι και τη χτυπούσε κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς το αίμα της έχει ποτίσει όλο το έδαφος!

Οι γείτονες και οι παρευρισκόμενοι δεν κούνησαν ούτε ένα δάχτυλο και ο σύζυγος θα είχε σκοτώσει την άμοιρη κοπέλα αν το ήθελε. Η αστυνομία τον συνέλαβε, όμως μετά από λίγη ώρα τον άφησε ελεύθερο, καθώς το θύμα αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση. Όπως εξηγεί ο Μουανγκού, η κοπέλα είναι έγκυος, άνεργη, φοβισμένη, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λανγκάτα.

Μαζί με τη μητέρα της στο νοσοκομείο

Το επίσης εξοργιστικό είναι πως ο απίστευτος δράστης είχε χτυπήσει και στο παρελθόν με εξίσου βίαιο τρόπο τη γυναίκα του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τη μαχαιρώσει, κάτι που την οδήγησε στο να αποβάλει!

Ο γείτονας, που τραβάει το βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, είπε ότι δεν θέλει να κατονομαστεί, αλλά το έκανε για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα που έχει δεχτεί επίθεση στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας την εφημερίδα Nairobi News, μπήκε στο σπίτι της και είδε τον άντρα της να βγάζει φωτογραφίες από το σπίτι μαζί με ένα φίλο του και να κρατάει διάφορα αντικείμενα. Μόλις τον ρώτησε για ποιο λόγο το έκανε αυτό, ξεκίνησε να τη χτυπάει με μανία.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, παρά το ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, το κτήνος, θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Φεβρουαρίου.

Το βίντεο με τις ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Δείτε πως ξεκίνησε ο καυγάς


Πέτρος Κράνιας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ