17 Φεβρουαρίου 2016

Άρχισε την κωλ@τούμπα ο ναζί Λαζόπουλος: Ο κόσμος νιώθει ότι έχει δεξιά κυβέρνηση με αριστερές ευαισθησίες

Σαφείς αποστάσεις από την κυβέρνηση Τσίπρα πήρε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Αλ Τσαντίρι τόσο για το θέμα των αγροτών, όσο και για το ασφαλιστικό.

Οσον αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο κ. Λαζόπουλος τάχθηκε κατά της κυβέρνησης που προσπαθεί να παρουσιάσει τους αγρότες υποκινούμενους και εγκάθετους. «Τι νομίζουν ότι ο κόσμος περνάει καλά» αναρωτήθηκε υπογραμμίζοντας ότι ο κύριος όγκος των αγροτών δεν είναι οι υποκινούμενοι, αλλά «οι άνθρωποι που πάντα σήκωναν το βάρος». Απευθυνόμενος δε στην κυβέρνηση είπε: «Αφήστε τις αρλούμπες, (...) η απελπισία βγήκε σεργιάνι, (...) ο κόσμος νιώθει ότι έχει δεξιά κυβέρνηση με αριστερές ευαισθησίες».


Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και για το ασφαλιστικό τονίζοντας ότι είναι λάθος το σχέδιο που προωθείται και υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να σηκωθούμε μόνοι μας και όχι να περιμένουμε από τους ξένους να το κάνουν.


Αντιδράσεις πάντως έχουν ξεσηκωθεί στα social media από την μεταφορική αναφορά του παρουσιαστή στον κ. Σόιμπλε: «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια» είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα αντέδρασε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης σχολίασε πως «πρέπει να αφήσουμε πίσω το μίσος. Σε κάθε έναν που δίνει τον αγώνα της ζωής του τον προσβάλει λέγοντάς του ότι είναι κατώτερος γιατί είναι σε καροτσάκι». Επισήμανε ακόμα ότι «χτύπησε με μίσος και ρατσισμό» τα άτομα με αναπηρία και «η ελληνική κοινωνία το αφήνει να περάσει έτσι γιατί είναι αριστερός ο Λάκης, είναι φίλος του Τσίπρα, τον πήγε στον Ολάντ ο Τσίπρας».