01 Φεβρουαρίου 2016

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΙ! Αδωνις: Αποσύρω το σχόλιο μου περί χούντας για τον Νίκο Παππά αλλά να μου πει πότε εκφράστηκα υπερ της χούντας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε μέσω Twitter ότι ήταν λάθος η έκφραση που χρησιμοποίησε για τον Νίκο Παππά σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ότι «φορά τη στολή της χούντας».

«Επειδή στην πολιτική πρέπει να έχουμε ανθρωπιά, αποσύρω το σχόλιο περί Στρατηγού και Χούντας για τον Νίκο Παππά για ιστορικούς λόγους, αλλά τον καλώ να δεχθεί την πρότασή μας για να αναλάβει το ΕΣΡ όλη την διαδικασία, όπως είναι και το σωστό. Η δήλωσή μου για τον @nikospappas16 ήταν πριν την ανακοίνωση του. Πότε ακριβώς έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της Χούντας; Ντροπή!».



Ιδού και η ανακοίνωση του "θιγμένου" Παππά, ο οποίος ενοχλήθηκε από τον Άδωνι αλλά όχι απ' όσα αποκαλύπτει η Ζωή Κωνσταβντοπούλου

Ν. Παππάς: Υιοθετεί ο Κ. Μητσοτάκης τις απόψεις Γεωργιάδη περί δικτατορίας;

«Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του, αλλά από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις», υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας.

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων», υποστηρίζει ο υπουργός Νίκος Παππάς σε ανακοίνωσή του.

«Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ. Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις».

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να βγάλει τη «στολή της χούντας», όπως είπε χαρακτηριστικά, και σημείωσε ότι η ΝΔ δεν υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών, δηλώνοντας παράλληλα ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να αδειοδοτηθούν και να μπουν καθαροί κανόνες.