01 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; Στον «πάγο» βάζει τον Τσίπρα ο Καραμανλής!

Έχασε μεγάλες συμπάθειες ο Καραμανλής με ΣτυλιανοΑντώναρους και Τσίπρα... πάγωσε πολύ ο κόσμος της ΝΔ που τον στήριζε... και αν δεν μιλήσει δεν πρόκειται να ανακοπεί η διαφαινόμενη απαξίωση...

Στο «πάγο» βάζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Καραμανλής καθώς πλέον αντιμετωπίζει τον πρωθυπουργό με δυσπιστία.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται προβληματισμένος και δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς του πρωθυπουργού και έλεγε σε στενούς συνομιλητές του πως ο Αλέξης Τσίπρας  έχασε την τελευταία ευκαιρία για την ομαλοποίηση του πολιτικού συστήματος και την αποφυγή των εκλογικών περιπετειών.

Ο κ. Καραμανλής είδε βουλευτές και αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι η άποψη του πως η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Τι έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός; Ότι είτε με το Ασφαλιστικό, είτε με το αγροτικό η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει στα βράχια.

Μάλιστα δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη. Ανάλογες σκέψεις έχει διατυπώσει και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε πως ο πρωθυπουργός απώλεσε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιήσει είτε  στην αρχή της δεύτερης κυβερνητικής του θητείας είτε από το περασμένο καλοκαίρι όταν μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου.