21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Γερμανός ΣΥΡΙΖΑίος έχει μετακλητό τρομοκράτη της RAF

Αυτό για όσους δεξιούς που αντί να πουνε ένα ευχαριστώ στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει διορίσει ακόμα τον Ξηρό στη Βουλή γκρινιάζουν για ένα έργο του που παίχτηκε στο Εθνικό Θέατρο!

Σόκ προκάλεσε στη Γερμανία η αποκάλυψη ότι ο βουλευτής, Diether Dehm, του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία, Die Linke, έχει στο γραφείο του στη Βουλή, σαν υπάλληλο, τον καταδικασμένο για 9 δολοφονίες τρομοκράτη της RAF, Christian Klar!!

Ο Christian Klar που σήμερα είναι 63 ετών, έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση RAF (έδρασε στην οργάνωση από το 1977 έως το 1982 οπότε και συνελήφθη και άνηκε στην δεύτερη γενιά της οργάνωσης) και δολοφονίες, εκτίοντας ποινή 26 ετών κάθειρξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο πρώην τρομοκράτης είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ υπεύθυνος για τη συντήρηση της ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑίου έναντι αμοιβής με "μπλοκάκι". Όπως δικαιολογήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑίος Diether Dehm, ο Christian Klar μόνο συντηρεί από το σπίτι του την ιστοσελίδα και σε καμία περίπτωση δεν αποφασίζει για το περιεχόμενο.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑίος Diether Dehm δήλωσε πως γνώρισε στον Christian Klar στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '70 σε μια πορεία ειρήνης...

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο ΣΥΡΙΖΑίος αιτήθηκε για τον πρώην τρομοκράτη Ταυτότητα εισόδου στη γερμανική Βουλή! Η Βουλή απέρριψε το αίτημα και αποκαλύφθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑίος είχε καλέσει επανειλημμένα (με ημερίσια άδεια εισόδου) τον Klar στη Βουλή, τελευταία τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον γερμανικό νόμο δεν υπάρχει κάποια παρανομία αφού οι γερμανοί βουλευτές δεν έχουν μετακλητούς που τους πληρώνει το κράτος αλλά προσλαμβάνουν και πληρώνουν οι ίδιοι τους συνεργάτες τους.

Ποιος ήταν ο Christian Klar

Για πάνω από 20 χρόνια δρούσε στη Γερμανία η τρομοκρατική οργάνωση Rote Armee Fraktion (Φράξια Ερυθρός Στρατός) σκορπώντας τρόμο και δολοφονίες.

Ο Christian Klar άνηκε στη λεγόμενη δεύτερη γενιά και έγινε μέλος της οργάνωσης το 1976. Στόχος της δεύτερης γενιάς ήταν να εκβιάσει με απαγωγές και φόνους την αποφυλάκιση της πρώτης γενιάς που ήταν οι γνωστός Andreas Baader και η δημοσιογράφος Ulrike Meinhof που έδρασαν μέχρι το 1972 χτυπώντας κυρίως αμερικάνικους στόχους λόγω του πολέμου του Βιετνάμ.

Ο Christian Klar μαζί με την Brigitte Mohnhaupt θεωρούνται αρχηγοί της δεύτερης γενιάς η οποία έκανε τρομοκρατικές ενέργειες και εκτός Γερμανίας. Η δεύτερη γενιά έκανε την επίθεση στην γερμανική πρεσβεία στη Στοκχόλμη, απήγαγε τον Πρόεδρο των εργοδοτών (κάτι σαν τον εδώ ΣΕΒ) Hanns Martin Schleyer (5 Σεπτεμβρίου) και έκανε την αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Lufthansa (που προσγειώθηκε στο Μογκαντίσου στις 13 Οκτωβρίου) προκειμένου να απελευθερώσει την πρώτη γενιά. Παρόλα αυτά το κράτος δεν υποχώρησε και οι Baader, Gudrun Ensslin και Jan-Carl Raspe αυτοκτόνησαν στις φυλακές της Στουτγκάρδης στις 18 Οκτωβρίου 1977, με αποτέλεσμα ο Christian Klar και η ομάδα του να εκτελέσουν τον Hanns Martin Schleyer που είχαν απαγάγει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια και για τα επόμενα 5 χρόνια εκτέλεσαν δεκάδες ανθρώπων μεταξύ αυτών τον Γενικό εισαγγελέα της χώρας και τον Πρόεδρο της Dresdner Bank, ενώ απέτυχαν να εκτελέσουν με βόμβα το ΓΓ του ΝΑΤΟ Haig που αργότερα έγινε νομίζω ΥΠΕΞ του Ρίγκαν.

Ο Klar συνελήφθη τον Νοέμβριο του 1982 μαζί με την επίσης τρομοκράτισσα Brigitte Mohnhaupt και το 1985 καταδικάστηκε σε ισόβια τα οποία έγιναν 26 χρόνια με αποτέλεσμα να αποφυλακισθεί το 2008. Συγκεκριμένα ο Κlar καταδικάστηκε για 9 φόνους: Του Γενικού εισαγγελέα της Γερμανίας Buback και των 2 συνοδών του (οδηγός και δικαστικός υπάλληλος), του Πρόεδρου της Dresdner Bank, Jürgen Ponto και του Προέδρου των Εργοδοτών Hanns-Martin Schleyer καθώς και του οδηγού του και 3 φρουρών του.

Μετά τη σύλληψή του και την καταδίκη του Klar to 1985 εμφανίστηκε μια τρίτη γενιά τρομοκρατών ακόμα πιο σκληρή και με πολλούς φόνους διπλωματών, τραπεζιτών όπως του Προέδρου της Deutsche Bank, ενός μάνατζερ της Siemens κ.λπ μέχρι και το 1991 με τελευταίο θύμα τους τον Πρόεδρο της Treuhand που είχε αναλάβει την ιδιωτικοποίηση των υποδομών της Ανατολικής Γερμανίας μετά την επανένωση, τον οποίο εκτέλεσε sniper μέσα στο σπίτι του!


Με αυτή την εικόνα έψαχνε η Αστυνομία τον Klar μετά τη δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα το 1977

Από το 2008 ο Klar ζει στο Βερολίνο και τον παρακολουθεί "σύμβουλος αναστολής", ενώ 2 εκθέσεις έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι επικίνδυνος ούτε ύποπτος να "ξανακυλίσει" στην τρομοκρατία.

Συνολικά η RAF, που αυτοδιαλύθηκε με επιστολή της το 1998, σκότωσε 34 άτομα, τραυμάτισε πάνω από 230 άτομα ενώ είχε η ίδια 26 νεκρούς τρομοκράτες.

Τέλος να πούμε ότι η τρίτη γενιά τρομοκρατών δεν συνελήφθη ποτέ και συνεχίζει να ζει στην παρανομία. Ίχνη DNA απέδειξαν ότι 3 ασύλληπτα μέλη της τρίτης γενιάς έκαναν το 1999 μια ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 500.000€ ενώ απέτυχαν σε δύο παρόμοιες ληστείες πέρσι το καλοκαίρι και τον περασμένο Δεκέμβριο
BILD Infografik: Die Geschichte der RAF