12 Μαρτίου 2016

Το μαγείρεμα συνεχίζεται: Λιγότερους λάθρο μετρά σήμερα η κυβέρνηση-Η απόλυτη ξεφτίλα είναι το ακατέβατο 12.000 καθημερινά στην Ειδομένη! Ούτε ένας πάνω ούτε ένας κάτω!

Από 42.253 που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, βρίσκονταν στις 11 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα, σήμερα βρίσκουν 41.464, περίπου 800 λιγότερους, ενώ στα νησιά μπήκαν 629!

Με διαπιστωμένα προβλήματα συνεχίζει η κυβέρνηση να αποστέλλει το καθημερινό «δελτίο καταμέτρησης» των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στις δομές ανά την ελληνική επικράτεια.

Σήμερα, 12 Μαρτίου, η καταμέτρηση της κυβέρνησης έδειξε ότι στις δομές φιλοξενίας ανά τη χώρα, από τα νησιά, το λιμάνι του Πειραιά, τα κέντρα στην Αττική και στις πόλεις της επαρχίας, αλλά και στον καταυλισμό της Ειδομένης, βρίσκονται 41.464 πρόσφυγες και μετανάστες. Ο αριθμός αυτός είναι σαθώς μικρότερος, όχι κατά 10, 20 ή και 100 άτομα, αλλά κατά περίπου 800, σε σχέση με την χθεσινή καταμέτρηση. Το επίσημο δελτίο του Συντονιστικού ενημέρωνε ότι χθες στην Ελλάδα βρίσκονταν 42.253 πρόσφυγες και μετανάστες.

Η απλή λογική λέει ότι, εφόσον ο αριθμός που δίνει η κυβέρνηση για τον καταυλισμό της Ειδομένης (όπου τα πράγματα είναι περισσότερο άναρχα και στην ουσία δεν μπορεί να γίνει καταμέτρηση) παραμένει σταθερός, τότε από τις «οργανωμένες» δομές ανά τη χώρα, το κράτος «χάνει» ανθρώπους!