12 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ! Μουσουλμάνοι και υποστηρικτές του Σάντερς διέκοψαν με μπουνιές ομιλία του Τράμπ-2 τραυματίες και 5 συλλήψεις

Το απόλυτο χάος δημιούργησαν μουσουλμάνοι και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑίου Σάντερς σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί τελικά η συγκέντρωση και οι αμερικάνοι να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το φασισμό της αριστεράς.

Πριν ανέβει στο βήμα ο μεγιστάνας που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του Τραμπ και ατόμων που διαμαρτύρονταν εναντίον τους, με τους συγκεντρωμένους να πιάνονται στα χέρια και να πέφτουν μπουνιές.
Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε στον χώρο ότι σε συνάντηση του Τραμπ με τις αρχές αποφασίστηκε ότι για την ασφάλεια των χιλιάδων συγκεντρωμένων θα έπρεπε να ματαιωθεί η εκδήλωση. Το αστυνομικό τμήμα του Σικάγο ανακοίνωσε ότι απλά ενημερώθηκε για τη ματαίωση, δίχως να παίξει κανένα ρόλο σε αυτή την απόφαση, προσθέτοντας ότι υπήρχε αρκετή ασφάλεια στον χώρο.

Κάποιοι στο πλήθος κραύγαζαν «Τα καταφέραμε! Τα καταφέραμε! Διώξαμε τον Τραμπ», όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα μιλήσει ο Τραμπ, ενώ οι υποστηρικτές του φώναζαν «Θέλουμε τον Τραμπ!». Συγκρούσεις ξέσπασαν και έξω από το χώρο της ομιλίας.

Ο απολογισμός ήταν πέντε συλλήψεις, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας τους όταν χτυπήθηκε από μπουκάλι.

«Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους χτυπημένους. Μπορούμε να επιστρέψουμε και να το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή. Η απόφαση ήταν η σωστή υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΩΡΑ - Αναβολή για λόγους ασφαλείας ομιλίας του Τραμπ στο Σικάγο, ξύλο αστυνομίας-διαδηλωτών - BINTEO