23 Μαρτίου 2016

Απίστευτος διάλογος οπαδού με παίκτη: 300 κιλά είσαι ρε μαλ@κα! Δεν μπορείς να στρίψεις βρε βρωμόπο@στα!

Ένα ξεκαρδιστικό, αλλά παράλληλα μοναδικό στιγμιότυπο συνέβη στην αναμέτρηση της Γ' Εθνικής μεταξύ του Πιερικού και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με πρωταγωνιστές έναν οπαδό των γηπεδούχων και έναν ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας. Όλα άρχισαν όταν ο παίκτης του Πυράσου έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα.

Το σφύριγμα προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Πιερικού, οι οποίοι άρχισαν να "στολίζουν" τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

"Ε, ρε, κτήνος, σήκω πάνω βρε ζώο, μ@@@, τριακόσια κιλά είσαι, ρε μ@@@, για μπάλα είσαι βρε κτήνος; Δεν μπορείς να στρίψεις βρε μ@@@@α ζώο, ε, ζώο, γ@@ω το χωριό σου, γ@@ω, β@@@α, γι' αυτό σε βάζουν και παίζεις μπάλα, δεν έχετε άλλους, μ@@@, τριακόσια κιλά, άσε να παίξει κανένα νέο παιδί, βρε μ@@@@α, ζώο, ε, ζώο" για να πάρει την πληρωμένη απάντηση -που θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία- του αρχηγού, που άκουγε τόση ώρα απαθής, "αφού δεν μπορούν να περάσουν οι δικοί σου, θα παίζω εγώ μια ζωή!!!", με την ανταπάντηση "μ@@@, θα σε βάλουν να πετάς την μπάλα για να κάνεις πλάγια, α, σ@@@κεφτέ"!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5:24:


Το συγκεκριμένο συμβάν θύμισε την περίφημη σκηνή από την ταινία "Πολυτεχνικής κι Ερημοσπίτης" με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο...