05 Μαρτίου 2016

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ! Παραμένει δημοφιλής ο Καραμανλής – Τον σταματούσαν κάθε… 5 μέτρα!

Κακά τα ψεμματα κι αν δεν το βλέπει θα απαξιωθεί ακόμα περισσότερο. Η αφωνία Καραμανλή και η περίοδος των εσωκομματικών εκλογών με τα διάφορα ρεμάλια που έγλυφαν τον ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους του (εκτός του ότι στέρησαν από τον Μεϊμαράκη την Προεδρία) προκάλεσαν αποστροφή στους ψηφοφόρους της ΝΔ που μέχρι πρόσφατα εκτιμούσαν τον Καραμανλή... και όσο δεν μιλάει και συνεχίζει να εκπροσωπείται από ρεμάλια γλύφτες του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πέφτει στη συνείδηση του κόσμου της ΝΔ...

Διαβάστε και τι γράφει το παπαγαλάκι, ο συνονόματός του στο paraskhnio.gr να γελάσετε, γιατί όποιος σοβαρός ΝΔίτης έβλεπε τον Καραμανλή το πρώτο που θα τον ρώταγε θα ήταν "Πρόεδρε σταμάτα να επιτρέπεις να σε ξεφτιλίζουν":

Εξαιρετικά δημοφιλής παραμένει ο Κώστας Καραμανλής και όχι μόνο ανάμεσα στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά γενικότερα σε όσους δουλεύουν στη Βουλή.

Πάρτε για παράδειγμα την Τρίτη όταν ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα του Ελληνικού Κοινοβουλίου για να ακούσει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ.

Φεύγοντας – από την πόρτα που βλέπει στη Βασ. Σοφίας – ο πρώην πρωθυπουργός σταματούσε (τον σταματούσαν για την ακρίβεια) για μία κουβέντα ή για να του σφίξουν το χέρι.