20 Μαρτίου 2016

BINTEO ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ! Μεγαλεία Καμμένου στις ΗΠΑ όπου πήγε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Και φυσικά το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο αν πήγαινε με το αεροπλάνο της γραμμής... αλλά δεν θα πούλαγε μούρη έτσι...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα ενόψει του εροτασμού της 25ης Μαρτίου - Μαζί του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης -Σήμερα, ο κ. Καμμένος μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για την ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC

Τις Ηνωμένες Πολιτείες επισκέπτεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετέβη στην Τάμπα της Φλόριντα με ένα εκ των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρέστη στις εκδηλώσεις της Ομογένειας ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα των ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Κατσίκης».

Η ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι σήμερα «Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον».