27 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Πρώην συνεργάτης του περιπτερά… ξεσκεπάζει την υποκρισία του

«Πήρε πόδι» χωρίς να το καταλάβει! Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη τον καρφώνει για την κακή συνεργασία τους! Δείτε τι αποκάλυψε!

Ο Κώστας Μακέδος, που πρωταγωνιστούσε σε βιντεοταινίες τη δεκαετία του ’80 έκανε μετά από πολύ καρό μια τηλεοπτική εμφάνιση, μιλώντας για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα». Ο πρώην ηθοποιός, και πλέον οπτικός, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε για τέσσερα χρόνια με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» και δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε από την εκπομπή.

Όπως φάνηκε, ο Μακέδος δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνη τη συνεργασία και ειδικά από τον γνωστό παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κώστα Μακέδο για τη συνεργασία του με τον Παπαδάκη εκείνος αρχικά είπε: «Άλλη ερώτηση;», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον πήραν μια μέρα τηλέφωνο και του ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 λόγω οικονομικών περικοπών. Ωστόσο, δεν δεν ήταν αυτός ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Μακέδος για τη συνεργασία του με τον Παπαδάκη: