27 Μαρτίου 2016

Κόκκινος συναγερμός στις Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας – Ελέγχονται και ΜΚΟ

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών.

Τα κλιμάκια των ξένων υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, επιχειρούν να εντοπίσουν πυρήνες τζιχαντιστών ανάμεσα στους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας.

Ξένοι πράκτορες θεωρούν δεδομένο ότι ο ISIS θα επιχειρήσει να στείλει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες εκπαιδευμένους τζιχαντιστές που δεν είναι καταζητούμενοι, για να δημιουργήσουν νέους πυρήνες για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Γι΄ αυτό οι ξένες υπηρεσίες ανταλλάσσουν σε καθημερινά βάση πληροφορίες για πρόσωπα τα οποία θεωρούνται ύποπτα, ενώ σαρώνονται στην κυριολεξία όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες των προσφύγων με Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Έλεγχος και σε ύποπτες ΜΚΟ

Κλιμάκια Βρετανών και Αμερικανών πρακτόρων περνούν από ακτινογραφία κάποια μέλη περίεργων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που έχουν σχέσεις με Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, κάποιες από τις περίεργες αυτές ΜΚΟ λειτουργούν ως ομάδες υποστήριξης τζιχαντιστών που φτάνουν στην Ελλάδα και έχουν τελικό προορισμό ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Οι ξένες υπηρεσίες έχουν κινητοποιηθεί και για τις μαύρες πτήσεις που οργάνωνε Ιρακινός από την αερολέσχη Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτιμούν ότι τα ποσά των τριάντα χιλιάδων ευρώ που δίνονταν για κάθε πτήση από το Μεσολόγγι για Ιταλία, είναι υπερβολικά για πρόσφυγες και γι΄ αυτό έχουν ρίξει το βάρος στη διερεύνηση των επαφών και των συνομιλιών του Ιρακινού, για να διαπιστώσουν αν έχει σχέσεις με τον ISIS ή κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

http://lykavitos.gr/archives/269253