03 Μαρτίου 2016

Ροζ σκάνδαλα που σόκαραν!

Από τον Γκιγκς στον Ρούνεϊ και από τον Τέρι στον Τζόνσον... Βρετανοί και Γάλλοι χάνουν τον έλεγχο και τα σεξουαλικά σκάνδαλα είναι αρκετά!
Το Δικαστήριο έδειξε αναποφάσιστo και μπορεί ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι να αθωώθηκε για την κατηγορία της σεξουαλικής δραστηριότητας, κρίθηκε όμως ένοχος γιατί έβαλε το χέρι του σε απόκρυφα σημεία της ανήλικης και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 7 ετών. Ο Ανταμ Τζόνσον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση προσθέτοντας ακόμα ένα σεξουαλικό σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Να θυμηθούμε κάποια από αυτά που ... πέρασαν στην ιστορία...

Ο... Fat Ρονάλντο είναι υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη Βραζιλία και όχι μόνο. Το 2008, ο επιθετικός... συνελήφθη με τρεις πόρνες τραβεστί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η αστυνομία έφτασε έπειτα την άγρια φιλονικία του Βραζιλιάνου όταν... διαπίστωσε το αληθινό τους φύλο. Την ιστορία αποκάλυψε μια από τις τρεις ιερόδουλες, η οποία τόνισε πως ο Ρονάλντο προσπάθησε να την δωροδοκήσει για να μη μιλήσει και καταστραφεί η καριέρα του. Αλλωστε, βρισκόταν στην πατρίδα του, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει δυναμικά στη Μίλαν.


Το Νησί... σείστηκε από τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τον Γουέιν Ρούνεϊ. Οπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο διεθνής φορ πλήρωσε 2000 λίρες για να κάνει σεξ με την 21χρονη πόρνη, Τζένιφερ Τόμσον! Μάλιστα, ο Ρούνεϊ συναντήθηκε μαζί της επτά φορές σε τέσσερις μήνες, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδι. Ο Ρούνεϊ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη το 2004, αποκαλύπτοντας αργότερα πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετές ιερόδουλες στο παρελθόν, ενώ είχε σχέση χωρίς πληρωμή και με μια 48χρονη, όπου βρίσκονταν σε αίθουσα μασάζ.

Ο Τζον Τέρι είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο το 2010, όταν αποκαλύφθηκε πως απάτησε τη γυναίκα του, με τη σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, ενώ την είχε αφήσει έγκυο. Η Premier League συγκλονίστηκε, ενώ κανείς δεν θα ξεχάσει τη σκηνή όπου ο Μπριτζ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον αρχηγό της Τσέλσι. Ο πρώην παίκτης της Σίτι γύρισε την πλάτη του στην Εθνική Αγγλίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, τονίζοντας πως δεν μπορεί να είναι συμπαίκτης με τον Τέρι.


Ατίθασοι οι παίκτες στην Premier League και στην ιστορία πέρασε το σκάνδαλο με τον Ράιαν Γκιγκς και την γυναίκα του αδελφού του. Τι και αν ήταν μητέρα δυο παιδιών, τι και ο Γκιγκς έβλεπε διαρκώς τον αδελφό του, η σχέση τους κράτησε οκτώ χρόνια. Μάλιστα, όπως είχε γνωστό η 28χρονη Νατάσα είχε... ρομαντικό ειδύλλιο και με άλλους παίκτες όπως τον Γιορκ, τον Σίμπσον. Ο Γκιγκς ζήτησε συγγνώμη από τον αδελφό του για ό,τι συνέβη!


Ριμπερί, Μπενζεμά, μια ανήλικη και ένα τεράστιο σκάνδαλο στη Γαλλία! Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά κατηγορήθηκαν ότι κοιμήθηκαν με την πόρνη Ζαχία Ντεχάρ όταν ήταν ανήλικη! Ο άσος της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι είχε βρεθεί δύο φορές μαζί της, αλλά χωρίς χρήματα και χωρίς να ξέρει ότι δεν είχε ενηλικιωθεί. Ο Μπενζεμά διέψευσε ότι έχει πάει ποτέ στη ζωή της με πόρνη...

Πως θα παρουσιαστεί η Γαλλία στο Euro 2016; Αγνωστο, αφού ένα sex tape με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά έχει κάνει άνω - κάτω την ποδοσφαιρική Γαλλία.

Μπενζεμά: «Είδα τον Βαλμπουενά»
Ζενατί: «Και..;» Μπενζεμά: «Νομίζω πως δεν μας έχει πάρει στα σοβαρά».

Ζενατί: «Άρα, δεν πρόκειται να δώσει τίποτα;»

Μπενζεμά: «Ναι, αφού δεν το έχει πάρει στα σοβαρά."

Ζενατί: «Τι σου είπε δηλαδή;»

Μπενζεμά: «Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν πλάκα. Του είπα ότι είμαι εδώ για να τον βοηθήσω, πρέπει να δεις αυτόν τον τύπο, θα έρθει και θα σου μιλήσει. Σου δίνω το λόγο μου πως δεν υπάρχει άλλο αντίγραφο. Μετά μιλήσαμε, στο βίντεο φαίνονται τα τατουάζ σου. Φαίνονται όλα του είπα. Σοβαρά τα λέω, του είπα. Το έχω δει. Δεν ξέρω τι θέλουν όμως. Μάλλον λεφτά θέλουν. Εγώ στη θέση του, του είπα, αν είχα ένα τέτοιο βίντεο σίγουρα θα έκανα "θόρυβο". Δεν είναι το ίδιο γιατί πρόκειται για σένα».

Ζενατί: «Σωστός» ήταν ο διάλογος του Μπενζεμά με τον... συνεργάτη του. Ο φορ της Ρεάλ έδωσε κατάθησε στην αστυνομία, ενώ ζήτησε συγγνώμη.


gazzetta.gr