25 Μαρτίου 2016

Σάλος στις Βρυξέλλες: Γυναίκα με μαντήλα σκίζει την ισραηλινή σημαία σε πλατεία της πόλης [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο, όπου μία γυναίκα με μαντήλα σκίζει τη σημαία του Ισραήλ, στο σημείο που εκατοντάδες άνθρωποι άφησαν την περασμένη Τρίτη κεριά και λουλούδια, για τη μνήμη των θυμάτων που χάθηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Το περιστατικό έγινε στην πλατεία Μπουρς, δύο μέρες έπειτα από τα φονικά χτυπήματα με 34 νεκρούς και το βίντεο καταγράφηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό RTL.

Στο βίντεο, μία γυναίκα με μαντήλα σηκώνει τη σημαία της Παλαιστίνης και στη συνέχεια να σκίζει την Ισραηλινή. Στη συνέχεια, κρύβει τα κομμάτια κάτω άπω άλλες σημαίες, που πολίτες έχουν αφήσει στο σημείο για τα θύματα του μακελειού και εξαφανίζεται.



Το βίντεο παρακολούθησαν χιλιάδες χρήστες, ενώ πολλοί εξέφρασαν την οργή τους για την κίνηση της γυναίκας και κυρίως για το γεγονός ότι κανείς δεν τη σταμάτησε.

Μάλιστα, φέρεται να έχει κυκλοφορήσει στα social media άλλο ένα βίντεο από το ίδιο σημείο, στο οποίο καταγράφεται ένας άντρας να αφαιρεί την σημαία της Παλαιστίνης από έναν πόλο και στη συνέχεια να την χρησιμοποιεί για να καλύψει τη σημαία του Ισραήλ.