14 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑίοι «αλληλέγγυοι» καθοδηγούν και περνούν λάθρο στα Σκόπια! Τους έχουν συλλάβει οι Σκοπιανοί

Μπαράζ συλλήψεων φωτορεπόρτερ και κυρίως αλληλέγγυων, ανάμεσά τους και 10 Έλληνες, εξαπέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις της πΓΔΜ στα σκοπιανά σύνορα, όπου προσπαθούν να περάσουν χιλιάδες πρόσφυγες αφού προφανώς οι εν λόγω αλληλέγγυοι τους ξεσήκωσαν και τους καθοδήγησαν.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ- ΜΠΕ Γιάννης Κολεσίδης και ο συνάδελφός του Δημήτρης Τοσσίδης οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι αλληλέγγυοι (άλλη λέξη για ΣΥΡΙΖΑίος) κρατούνται μαζί τους. Οι Σκοπιανοί προφανώς και τους θεωρούν υπεύθυνους για την παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα τους κάτι που δείχνουν και τα πλάνα από το σημείο όπου περνούσαν το χείμαρρο.



«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και μας περικύκλωσαν δυνάμεις του Σκοπιανού στρατού», είπε ο Γιάννης Κολεσίδης. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο χωριό Μόι που είναι δίπλα από τη Γευγελή και τους οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της Γευγελής.

Την ίδια... τύχη είχε και ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Τοσίδης.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Γευγελής επιβεβαίωσε ότι μαζί του βρίσκονται άλλοι 10 Έλληνες, φωτορεπόρτερ και αλληλέγγυοι, ενώ συνελήφθησαν και πρόσφυγες. Όπως είπε, τους ζητούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 250 ευρώ για παράνομη είσοδο στα Σκόπια.

Δείτε στα πλάνα του βίντεο τους ΣΥΡΙΖΑίους (Έλληνες και εισαγώμενους) ή αλληλέγγυους όπως τους λένε, να έχουν σχηματίσει αλυσίδα και να περνούν τους λαθρομετανάστες απέναντι από τον χείμαρρο