23 Μαρτίου 2016

ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Η ΕΛΛΑΣ" ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ! Τώρα λένε ότι δεν είναι ο Ναζίμ Λαχράουι ο άντρας που συνελήφθη στις Βρυξέλλες

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Λαχραουί συνελήφθη σε πιτσαρία στην Αντερλεχτ - Πληροφορίες ότι ανάμεσα στους τρομοκράτες του αεροδρομίου ήταν και ο κολλητός του Αμπντεσλάμ, Μοχάμεντ Αμπρίνι
Δεν συνελήφθη τελικά στις Βρυξέλλες ο Ναζίμ Λαχράουι, γράφουν τώρα τα βελγικά ΜΜΕ, τα οποία πέφτουν σε συνεχείς αντιφάσεις σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, μεταδίδοντας λάθος πληροφορίες. Αρχικά είχαν γράψει ότι ο ύποπτος συνελήφθη το πρωί σε πιτσαρία στην περιοχή Αντερλεχτ των Βρυξελλών. Τελικά λίγο μετά και αφού η είδηση αναμεταδόθηκε από τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, έγραψαν ότι έκαναν λάθος!


Ο Ναζίμ Λαχράουι είναι επίσης καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού, συνεργός του συλληφθέντα Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ναζίμ Λαχράουι, φέρεται να εξαφανίστηκε τρέχοντας από το αεροδρόμιο αμέσως μετά την έκρηξη.

Ο Λαχράουι, είναι ένας 24χρονος συριακής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έφυγε από τη χώρα του τον Φεβρουάριο του 2013 και να ταξίδεψε χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ως την Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο με τον Αμπντεσλάμ. Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι το DNA του βρέθηκε σε διάφορες ζώνες αυτοκτονίας που χρησιμοποιήθηκαν τον Νοέμβριο.

Mίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ