11 Μαρτίου 2016

Την ώρα που ο Τσίπρας αγκάλιαζε τον Νταβούτογλου, οι Τούρκοι σκότωναν μια δεκατριάχρονη Κούρδισσα, τη Φατμά

H Ελλάδα σταδιακά παρασύρεται και οι πολιτικοί μας, αμόρφωτοι, απαίδευτοι και αδαείς, κυλιούνται στον νεοοθωμανικό βούρκο.

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός μιας χώρας και ενός λαού που υπέφερε τα πάνδεινα από τον τουρκικό ζυγό, με αποκορύφωμα τη Γενοκτονία, εναγκαλιζόταν και χαριεντιζόταν με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές ασφαλείας δολοφονούσαν στην...
κωμόπολη Ιντίλ, του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν εν ψυχρώ την Φατμά Ερασλάν, μια δεκατριάχρονη Κούρδισσα, το ύψος της οποίας είναι μικρότερο από αυτό ενός όπλου, όπως δήλωσε ο πατέρας της μικρής στα ΜΜΕ, για να αντικρούσει τις σχετικές δικαιολογίες των αρχών Ασφαλείας.
Στα ξανθά της μαλλιά και το γλυκό λευκόδερμο πρόσωπό της, κρύβεται το δράμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των ίδιων των Κούρδων, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Εμείς, έχουμε υπουργό Παιδείας τον Νίκο Φίλη, που ως άλλος ένας νεοναζί αρνείται τη Γενοκτονία, και έναν πρωθυπουργό, που τον ανέχεται, αν δεν του το υποδεικνύει ο ίδιος.
Θα τα πληρώσει ακριβά τούτος ο τόπος τα ολισθήματα των εθνομηδενιστών και των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/03/blog-post_408.html