03 Μαρτίου 2016

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ! Καυγάς Κουρουπλή με Λοβέρδο, Κεγκέρογλου, Καρρά και ξανά μανά με Λοβέρδο

Ο Κουρουμπλής προς τον Λοβέρδο: Όλα τα σφάζετε όλα τα μαχαιρώνετε 

Την αντίδραση του Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν οι απόπειρες παρέμβασης εκ μέρους του Ανδρέα Λοβέρδου την ώρα που μιλούσε.

Ο υπουργός Εσωτερικών πήρε το λόγο για να τοποθετηθεί επί της τροπολογίας για τη διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων, αναπληρωτών Γενικών και Ειδικών Γραμματέων όμως ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, φώναζε από τα έδρανα.  "Αφήστε κ. Λοβέρδο δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε. Θα μιλήσετε. Μιλάτε συνεχώς. Όλα τα σφάζετε και τα μαχαιρώνετε. Κάντε λίγο υπομονή" του είπε ο κ. Κουρουμπλής.




Ο Κουρουμπλής στον Κεγκέρογλου: Μην φωνάζεις, θα ανέβει η πίεση σου

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Βασίλη Κεγκέρογλου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εσωτερικών, παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Κουρουμπλή να του λέει: "Σε άκουσα, σε άκουσα. Μην φωνάζεις θα ανέβει η πίεση σου. Πάρε το λόγο μετά και πες ό,τι θέλεις". Λίγο αργότερα ο κ. Κεγκέρογλου παρενέβη πάλι με τον υπουργό Εσωτερικών να του απαντά: "Μπορείς να ζητήσεις το λόγο και να τοποθετηθείς. Με κραυγές δεν γίνεται δουλειά".


Κόντρα Καρρά - Κουρουμπλή στη Βουλή

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Γιώργου Καρρά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων είπε χαρακτηριστικά πως «οι περισσότερες νομοθετικές βελτιώσεις αποτελούν αυτοτελείς διατάξεις που επιδιώκουν την υφαρπαγή της ψήφου των βουλευτών».

Στη συνέχεια, ο κ. Καρράς έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων συνοριακών σταθμών.

«Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τώρα μάθαμε ότι είναι αυθαίρετοι και υπάρχει το υπερεπείγον να τακτοποιηθούν, υπό την επίφαση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης; Αν ήταν αυθαίρετoι γιατί δεν τους σφραγίσατε; Σφραγίστε τους, κλείστε τους και φέρτε νομοθεσία να τους νομιμοποιήσουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.

«Τι λες τώρα;», είπε ο κ. Κορουμπλής.

«Παναγιώτη, κάτσε κάτω, μη με διακόπτεις σε παρακαλώ», είπε ο κ. Καρράς, απαντώντας στον υπουργό Εσωτερικών.

«Να κλείσουν τα σύνορα της χώρας;», προσέθεσε ο κ. Κουρουμπλής.

«Ποια σύνορα της χώρας; Ξέρεις τι σου λέω; Φέρτε νομοθεσία σωστή», συμπλήρωσε ο κ. Καρράς απευθυνόμενος στον υπουργό.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Και ξανά καυγάς Κουρουμπλή - Λοβέρδου στη βουλή

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη  Κουρουμπλή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή δύο τροπολογίες της κυβέρνησης.

"Έρχεστε τώρα με θράσος και εγκαλείτε την κυβέρνηση μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι ντροπή. Δεν θα πω μεγαλύτερη κουβέντα. Να τολμάτε σήμερα που την χώρα την απειλούν οι εχθροί της στο εξωτερικό και να ταυτίζεστε με αυτή τη λογική. Σας ερωτώ 20 χρόνια τι κάνατε;" είπε ο κ. Κουρουμπλής προκαλώντας την αντίδραση του Βασίλη Κεγκέρογλου.  "Όταν μιλάτε μαζί μου, μιλάτε μαζί μου. Να είστε προσεκτικοί" του είπε ο κ Κουρουμπλής.

"Αντί να πονηρεύεστε και να κάνετε διανοητικές ντρίμπλες και τεχνάσματα πολιτικοποιώντας κάτι το οποίο είναι τυπικό  που αν όμως δεν πληρωθεί ως τυπική προϋπόθεση  μετατρέπεται σε νομοθετική λαθροχειρία" είπε ο κ. Λοβέρδος.

Σε αυτο το σημείο αντέδρασε ο κ. Κουρουμπλής, με αποτέλεσμα να του απαντήσει ο κ. Λοβέρδος: "Όταν μιλάτε για μένα να προσέχετε τα λόγια σας".

"Εσύ να προσέχεις τα λόγια σου" του είπε ο υπουργός Εσωτερικών.