01 Μαρτίου 2016

ΚΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ! Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μελίνας: Έχασα το παιδί μου από μια απλή επέμβαση

«Τα συναισθήματά μου είναι η απορία και η αναμονή. Πόσο υπομονή να κάνω ακόμα για να βγει η ΕΔΕ και για τις τοξικολογικές εξετάσεις που δεν έχουν βγει ακόμα; Τι να πω; Δεν ξέρω;», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας που πέθανε, έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.

Ο Μάνος Παρασχάκης μη μπορώντας να ξεπεράσει ακόμα το χαμό της 4χρονης κόρης του αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»: «Στην Κρήτη βγάζουμε μαντινάδες όταν έχουμε δυνατά συναισθήματα. Περνάμε δύσκολα. Όλα μου λείπουν από την Μελίνα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχασα το παιδί μου από μια απλή επέμβαση. Έχω πολλά στοιχεία. Έχω ανθρώπους που έχουν μιλήσει. Δεν μπορώ να τα αποκαλύψω αλλά θα δικαιωθώ».

Παράλληλα, ο ίδιος με πόνο καρδιάς σημειώνει: «Έχουμε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Έχει αλλάξει η ισορροπία μας. Η αδερφή της τη ζητά, την παρακολουθεί ένας ψυχολόγος. Η γυναίκα μου είναι χάλια και αυτή. Εγώ φορώ ένα προσωπείο. Δεν μπορώ με τον πόνο μου να βαραίνω τους γύρω μου. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας όλα αλλάζουν. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνούμε και πώς κοιμόμαστε τα βράδια».

Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας αναρτά φωτογραφίες της αφιερώνοντας της συγκλονιστικές μαντινάδες που μαρτυρούν το μέγεθος του πόνου που έχει προκαλέσει η απώλεια της.

«Όφου αμυγδαλωμάτα μου, να ξερες πως μου λείπεις, και κολυμπώ καθημερνώς στις θάλασσες της λύπης. Θε μου βαριά με δίκασες, θε μου και είναι κρίμα, λιώνω και γω, λιώνει κι αυτή κλεισμένη μεσ” στο μνήμα».