06 Μαρτίου 2016

ΓΥΦΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΥΦΤΟΙ! Η Θεανώ Φωτίου καθαρίζει φρούτα περιμένοντας την ομιλία Τσίπρα [εικόνες]

Η μέρα σήμερα δεν είναι εύκολη και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διάρκεια, οπότε και η Θεανώ Φωτίου προμηθεύτηκε τα απαραίτητα.
Μία σακούλα με φρούτα εποχής, μαχαιράκι για το καθάρισμα και ένα θερμός για ζεστό καφέ.



Προκαλεί έκπληξη η άνεση με την οποία η αναπληρώτρια υπουργός έφερε τη σακούλα της γεμάτη φρούτα (όχι ένα μήλο) και δείχνει σαν να μη παρευρίσκεται στην κρίσιμη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην κουζίνα του σπιτιού της.

Γεμιστά, πίτες οι άλλες ...πολιτικές παρεμβάσεις
Η Θεανώ Φωτίου άφησε εποχή με τις δηλώσεις της για τα γεμιστά και τις πίτες, που όπως είπε θα πρέπει να φτιάχνουν οι Ελληνες για να κάνουν οικονομία!

Η δήλωση για τα γεμιστά έγινε στην ορκωμοσία της δεύτερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Σεπτέμβριο του 2015: «Υπάρχει δυνατότητα αν κάνουμε οικονομία και φτουρίσουν τα πράγματα. Ξέρετε και τα γεμιστά ειναι επινόηση του ελληνικού λαού ώστε πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια».

Και παρότι η δήλωσή της για τα γεμιστά προκάλεσε ειρωνικά σχόλια για το επίπεδο της πολιτικής παρέμβασης των υπουργών της κυβέρνησης, η Θεανώ Φωτίου "ξαναχτύπησε" λίγες ημέρες αργότερα:

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επανήλθε με νέα «συνταγή» που αφορούσε τις πίτες:

«Τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες γιατί είναι φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα», δήλωσε.