13 Μαρτίου 2016

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΩΝ ΗΠΑ!Χάος ξανά σε ομιλίες του Τραμπ -Προσπάθησε να του επιτεθεί άνδρας ενώ μιλούσε [εικόνες & βίντεο]

Επεισοδιακές ήταν δύο ακόμη ομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σε προεκλογική εκδήλωσή του στο Σικάγο, την Παρασκευή.
Ενώ μιλούσε στο Ντέιτον του Οχάιο, σε εξέδρα που είχε στηθεί στο αεροδρόμιο, ο 69χρονος μεγιστάνας έσκυψε ξαφνικά, όταν αντιλήφθηκε ότι άνδρας επιχείρησε να ανέβει σε αυτή για να του επιτεθεί. Αμέσως, οι αστυνομικοί των μυστικών υπηρεσιών όρμησαν στην εξέδρα για να προστατεύσουν τον Τραμπ, ενώ έπιασαν τον άνδρα πριν καταφέρει να φτάσει κοντά του.

«Ήμουν έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα, αλλά θα ήμουν εκεί έξω να αγωνίζομαι», δήλωσε αργότερα σε μια άλλη προεκλογική συγκέντρωση ο Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας «επιδίωκε να βλάψει». Με ανάρτηση του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κατηγόρησε αργότερα τον άνδρα ότι έχει επαφές με το Ισλαμικό Κράτος, ζητώντας την σύλληψη του.


Ηρεμία δεν υπήρχε όμως ούτε σε εκδήλωση στο Κάνσας Σίτι, με τον Τραμπ να ζητά από την αστυνομία να συλλάβει τους συγκεντρωμένους που διέκοπταν την ομιλία του.

«Θα πρέπει να εξηγήσουνε στην μητέρα και τον πατέρα τους γιατί έχουν (σ.σ. βεβαρημένο) ποινικό μητρώο και γιατί δεν μπορούν να πιάσουν μια δουλειά. Και ξέρετε τι; Θα ξεκινήσω να μηνύω όλους αυτούς τους ανθρώπους και τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο Τραμπ, με τους υποστηρικτές του να τον επευφημούν.

Εξω από τον χώρο στον οποίο μιλούσε ο διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού, για να αποτρέψουν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του Τραμπ και διαδηλωτών που φώναζαν να σταματήσει η εκδήλωση.