17 Μαρτίου 2016

Πόλεμος δίχως τέλος! Η νέα σελίδα για την Φαίη και η κατακραυγή των θαυμαστών του Παντελίδη!

Είναι γνωστός πλέον ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Φαίης Σκορδά και των θαυμαστών του Παντελή Παντελίδη. Ο λόγος; Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας και το κράξιμο στον αέρα της εκπομπής της 2 μέρες πριν πεθάνει ο τραγουδιστής, για το τραγούδι στα κατεχόμενα!
Η Φαίη Σκορδά δεν ξέρει πως να το μαζέψει! Ζήτησαν να απολυθεί από τον Ant1, χρησιμοποιούν υβριστικά σχόλια σε όλες τις σελίδες της στα social media με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αναγκαστεί να τις κάνει ιδιωτικές, αφού έκανε αγώνα δρόμου για να σβήνει συνεχώς τα κοσμητικά επίθετα και τις κατάρες που χρησιμοποιούσαν για εκείνη αλλά και την οικογένεια της, έπεσαν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής καθώς έχει γίνει ολόκληρος χαμός για να μην βλέπει κανείς την εκπομπή της…

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδα και ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όσο πιο ψύχραιμα μπορούν αυτό το γεγονός περιμένοντας να ξεχαστεί και να ηρεμήσει ο κόσμος! Βέβαια όσο περνούν οι μέρες όχι μόνο δεν ξεχάστηκε αλλά γίνεται και χειρότερο…

Δημιουργήθηκε κλειστή ομάδα στο facebook για υποστήριξη προς της παρουσιάστρια, από φανατικό θαυμαστή της που είναι χρόνια κοντά της, με το όνομα «Φαίη Σκορδά/Fay Skorda (OFFICIAL FAN CLUB Fayers)». Όπως γράφει χαρακτηριστικά στην περιγραφή η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που είναι στο πλευρό της παρουσιάστριας και την αγαπούν και την στηρίζουν….

Από την απέναντι όχθη, είναι μία σελίδα με όλους τους φανατικούς θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που με την σειρά τους έκαναν άλλη ομάδα για την καταστροφή της παρουσιάστριας με το όνομα: «Απαιτούμε Να εξαφανιστεί από παντού η Φαίη Σκορδά «…Τι ήταν λοιπόν οι θαυμαστές του Παντελίδη να πάρουν χαμπάρι πως δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης για την παρουσιάστρια; Έγινε το έλα να δεις! Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, γίνεται ολόκληρη επιστράτευση ώστε να βρουν τρόπο να την βρίσουν και να την κατηγορήσουν, περιμένοντας να γίνουν μελος στην συγκεκριμένη ομάδα!