13 Ιουνίου 2024

Συνεργασία Χίου – Βελόπουλου για να βγει η «δημοσιογραφία» από το «τέλμα»


Ενώνουν δυνάμεις ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την συχνότητα του ALERT TV.

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Σημειώνουμε ότι στο ίδιο τηλεοπτικό σταθμό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει το «Ανατρεπτικό Δελτίο». Το συγκεκριμένο κανάλι αποτελεί το βασικό όχημα για την προβολή του πρόεδρου της «Ελληνικής Λύσης», το οποίο διαχειρίζεται από τα στούντιο του στον Ταύρο από τα μέσα του 2016. Πρόκειται για το πρώην JERONIMO GROOVY TV, μετέπειτα ΚΑΝΑΛΙ 10 του Γιώργου Τράγκα, και τέλος SUNNY CHANNEL, ιδιοκτησίας μέλους της οικογένειας του φυγόδικου και καταζητούμενου, μεταξύ άλλων, για το σκάνδαλο της Proton Bank Πέτρου Κυριακίδη. Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς ο αγνοούμενος Κυριακίδης έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του τηλεοπτικού του σταθμού στον νέο ιδιοκτήτη του Κυριάκο Βελόπουλο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ALERT TV για την συνεργασία με τον Στέφανο Χίο:

«Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV, ο δημοσιογράφος κ. Στέφανος Χίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αδήριτης πλέον κοινωνικής και εθνικής αναγκαιότητας για την ενίσχυση ενός μέσου που ήδη έχει κατακτήσει την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που αγαπά την πατρίδα και διψά για αλήθεια. Γιατί «αλήθεια», είναι η αλήθεια του λαού. Ο νέος Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Alert TV, κ. Στέφανος Χίος, θα αναλάβει την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού προγράμματος, ώστε να βγει επιτέλους η χώρα από το τέλμα της κηδεμονευόμενης από την εξουσία και ευρισκόμενης σε διατεταγμένη υπηρεσία, καταρρακωμενης δημοσιογραφίας. Γεγονός που έχει επιφέρει ολέθριες συνέπειες στην ίδια την λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς τα ΜΜΕ οφείλουν να λειτουργούν ως θεσμικά αντίβαρα στην κυβερνητική ασυδοσία και όχι ως φερέφωνα προπαγάνδας με σκοπό την συγκάλυψη των εγκλημάτων κατά της παρτίδας και της κοινωνίας.

Ευχόμαστε στον κ. Στέφανο Χίο καλή επιτυχία στο εθνικής σημασίας έργο που αναλαμβάνει».

Πηγή: aftodioikisi.gr