26 Μαρτίου 2016

Αγωγή Κουμουτσάκου εναντίον της Γεροβασίλη... αν και ένα θεματάκι υπάρχει! Τι απαντάει το Μαξίμου

Να πούμε και ένα μπράβο στον Κουμουτσάκο που μιλούσε έστω και για τον Ολυμπιακό πχ. με εκβιαστές... φαντάζομαι ότι έπεσε απ' τα σύννεφα κι αυτός όταν το έμαθε!! Για να τα λέμε όλα και όχι μόνο για τον Τσίπρα που μιλούσε με Μπόμπολα ή είχε κρυφά ραντεβού με τον Ψυχάρη. Μάγκες, γιαυτό είστε πολιτικοί: για να πιάνετε πουλιά στον αέρα και να κόβετε φάτσες και όχι για να λέτε "μιλούσα με χιλιάδες, ένας απ' αυτούς μπορεί να ήταν κι εκβιαστής"... γιατί υποθέτω πως αν τον πάρω εγώ τηλέφωνο τον κ. Κουμουτσάκο θα μου πει "δε μιλάω με ακροδεξιούς" ξερωγω και θα μου το κλείσει... με τον εκβιαστή μια χαρά τα έλεγε μέχρι και 2 μέρες πριν συλληφθει ή λέει ψέμματα το ΕΘΝΟΣ;
Αν πάντως ο κάθε Κουμουτσάκος μετά από 2-3 επαφές δεν μπορεί να ξεχωρίσει πχ. τον Ιγνατίου ή τον Κοτταρίδη από τον Μούσα ή τον Μαυρίκο και τους αντιμετωπίζει όλους το ίδιο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Αγωγή κατά της Ολγας Γεροβασίλη καταθέτει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, για την τοποθέτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε απαντήσει στην κ. Γεροβασίλη για τις δηλώσεις της περί σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας με κατηγορούμενους για εκβιασμό, έδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως τα «νοσηρά σχέδια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσουν.

«Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και συνέχισε:


«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή - Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!».

«Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης», προσέθεσε.

«Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.

Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.

Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», κατέληξε.

Γεροβασίλη: Η νέα ηγεσία της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για σχέσεις με εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού
Το... γάντι στη Νέα Δημοκρατία πετάει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και με δήλωσή της, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Γιώργο Κουμουτσάκο να δώσει «ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του».

Αφορμή για την τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου το δημοσίευμα του «Εθνους», σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, φαίνεται να είχε στενές σχέσεις με τον 50χρονο δημοσιογράφο Τ. Μουσσά, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο κ. Μουσσάς είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Κουμουτσάκο, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. έως και δύο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιασμών.

Ολόκληρη η δήλωση της κας Γεροβασίλη:

«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δήλωση του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος αναφέρει ότι: «Από το 2004 που είχα ασκήσει επί πέντε χρόνια τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου των Εξωτερικών, μετέπειτα ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ΝΔ, ευρωβουλευτής, βουλευτής και τώρα πάλι εκπρόσωπος Τύπου, επικοινωνώ και επικοινωνούσα καθημερινά με δεκάδες δημοσιογράφους σε χιλιάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους. Ένας από αυτούς τους δεκάδες δημοσιογράφους ήταν ο κ. Μουσσάς και κάποια από αυτά τα χιλιάδες τηλεφωνήματα ήταν και μαζί του. Πέραν τούτου ουδέν».

Με τις γνωστές ανυπόστατες αηδίες για τα εικονικά τιμολόγια που έκοβε ο Μαυρίκος (για να δικαιολογεί τα λεφτά που έβγαζε από εκβιασμούς) και ποτέ δεν πλήρωσε η ΝΔ απαντάει το Μαξίμου

Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας και μετά την δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, το Μέγαρο Μαξίμου σηκώνει τους τόνους.

Κύκλοι της κυβέρνησης, επιμένουν ότι δεν δόθηκαν εξηγήσεις, και συστήνουν «στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια».

Ολόκληρο το σχόλιο της κυβέρνησης:

Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο.

Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.