19 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Να τοποθετηθεί επίσημα η ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη-Τι απαντά ο ίδιος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ., M. Βαρβιτσιώτη, για την Ειδομένη και το ενδεχόμενο βίαιης εκκένωσης της περιοχής.

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί επίσημα για τις δηλώσεις του βουλευτή της... αυτό όμως που ξεχνάει να πει είναι ότι η Αστυνομία του Τόσκα έχει ήδη "περιποιηθεί" τους λάθρο προκειμένου πχ. να τους βάλει στα λεωφορεία... 


Δεν το λέω εγώ... οι Γιατροί του Κόσμου το κατήγγειλαν στις 23 Φεβρουαρίου... αλλά τότε ήταν Δευτέρα




Διαβάστε και την υποκριτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτης τάσσεται με δηλώσεις του υπέρ της βίαιης εκκένωσης της Ειδομένης.

Η ΝΔ πρέπει επίσημα να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας και καταστολής, αλλιώς οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση”.

Τι τους απάντησε ο Βαρβιτσιώτης

Tη δική του απάντηση δίνει στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, oβουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Η μεγαλύτερη αποδοχή της βίας είναι να ανέχεσαι ένα Νταχάου στην Ευρώπη. Ας ακούσουν τι είπα και να μην δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.