03 Μαρτίου 2016

ΕΛΕΝΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! Η Κουντουρά χαρακτήρισε «εμμονή των ΜΜΕ» τις εικόνες στην Πλατεία Βικτωρίας και Ειδομένη!


Ναι ρε μαλ@κες δημοσιογράφοι, καλά σας λέει! Αν δε τις δείχνετε δεν θα υπάρχουν και τα γίδια θα χωνεύουν πιο εύκολα το σανό! Όλα εγω πχια!

Την ανησυχία της για την τουριστική περίοδο εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στο υπουργικό συμβούλιο και την συνδίασε με το προσφυγικό κύμα και τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στις πλατείες και τους δρόμους.

Ωστόσο, έριξε το φταίξιμο στα ΜΜΕ, τα οποία σχεδόν συμβούλευσε να δείχνουν άλλες εικόνες, προκειμένου να μην χάσει η Ελλάδα τους τουρίστες στην τουριστική σεζόν που ξεκινάει.

«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», είπε η κυρία Κουντουρά, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.
Ωστόσο, δεν είναι τα ΜΜΕ που μεταμόρφωσαν σε απέραντο hot spot την Ελλάδα.

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς προσπαθούν με τον πιο αντικειμενικό τρόπο να καταγράψουν μια ιστορική προσφυγική ροή προς την Ευρώπη, δια μέσου  της Ελλάδας αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης στη χώρα μας.

Δεκάδες φωτογράφοι, τηλεοπτικοί σταθμοί και ανταποκριτές ξένουν τύπου βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της χώρας.
Η Πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας, είναι φυσικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αφού καθημερινά φθάνουν εκεί εκατοντάδες άτομα, κυρίως Αφγανοί και παράνομοι μετανάστες. Αλλά ούτε και το κλείσιμο των συνόρων στην Ειδομένη, το οποίο προκλήθηκε με τις ευλογίες της ΕΕ και εγκλώβιζε πάνω από 10.000 μετανάστες και πρόσφυγες στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα, είναι έργο των ΜΜΕ.