27 Μαρτίου 2016

Το καλάθι με τα δισεκατομμύρια του Δημήτρη Μάρδα...

Λοιπόν τέρμα η αβεβαιότητα με την αξιολόγηση. Εγώ προσωπικά είμαι πλέον πολύ ήσυχος ότι όλα θα πάνε καλά. Και ξέρετε γιατί. Διότι φαίνεται πως ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Μάρδας να βρει χρήματα.

Φαντάζομαι θα θυμάστε πως όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών πόσο εύκολα εύρισκε εκατοντάδες εκατομμύρια για να πληρωθούν οι συντάξεις. Στη διαδρομή από το σπίτι ως το γραφείο έκανε μερικά τηλεφωνήματα και τέρμα το πρόβλημα. Και να σκεφτείς ότι δεν φοράει καπέλο...όπως οι ταχυδακτυλουργοί.

Λοιπόν τώρα σε ένα ή δύο ψωροδισεκατομμύρια θα κολλήσει ο Δημήτρης; Αν είναι δυνατόν; Αφήστε που θα έχει δύο χρόνια περίπου μπροστά του. Όχι δύο, αλλά πολύ περισσότερα θα βρει, αρχίζοντας από τους έξυπνους φόρους, όπως είπε σε συνέντευξη και συνεχίζοντας με τις 250.000 ευρώ ανά πρόσφυγα που θα εισπράξει, αρχής γενομένης από εκείνους που βρίσκονται στην Ειδομένη φαντάζομαι. Εξάλλου, δεν είναι σωστό και δίκιο εμείς να τους φροντίζουμε κι αυτοί να θέλουν να ξοδέψουν τα 250 χιλιάρικα στη Γερμανία ή τη Σουηδία. Ε, Δημήτρη;

Αν δε, στο καλάθι των δισεκατομμυρίων βάλεις και το ελληνικό Νταβός, ε, τότε όχι μόνο θα βρούμε τα λεφτά που θέλει το κουαρτέτο, αλλά θα έχουμε και περίσσευμα.

Μετά τις τόσο ρηξικέλευθες μπορείς να ανησυχείς ...απλώς;

Κάλχας
http://www.newsit.gr/politikh/To-kalathi-me-ta-disekatommyria-toy-Dimitri-Marda-/596134