12 Μαρτίου 2016

Το ψέμα Πολάκη για το νοσοκομείο Κιλκίς

Τα ψέματα είναι πολύ εύκολα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ακόμη και στον τομέα της Υγείας, ο οποίος βιώνεται καθημερινά από τους πολίτες της χώρας μας!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε ως...
αδιάβαστο το τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Χρήστο Κέλλα, όταν ο τελευταίος κατήγγειλε στη Βουλή ότι ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου Κιλκίς για το 2016, το οποίο δέχεται υπερβολικό φόρτο εργασίας εξαιτίας των περιστατικών από τον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης, είναι μειωμένος κατά 30% σε σχέση με εκείνον για το 2015.

Ο Παύλος Πολάκης αντέτεινε ψευδώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το liberal.gr, ότι ο προϋπολογισμός του ιδρύματος γαι το 2016 είναι... αυξημένος σε σχέση με εκείνον για το 2015, ενώ ο ίδιος προχώρησε, μάλιστα, στην αναφορά σε... αριθμητικά στοιχεία!

Το liberal.gr έχει στη διάθεσή του το απόσπασμα της απόφασης της συνεδρίασης της 19ης Φεβρουαρίου 2016 του Δ.Σ. του νοσοκομείου Κιλκίς, στην οποία αναφέρεται ρητώς και κατηγορηματικώς ότι ο προϋπολογισμός του ιδρύματος για το 2016, για τις λειτουργικές δαπάνες, είναι μειωμένος κατά 19,57% σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα για το 2015 και μειωμένος κατά 38,23% σε σχέση με τα τελικώς καταβληθέντα στο ίδρυμα για το 2015...

http://health.liberal.gr/arthro/37326/ygeia/politiki-ygeias/to-liberalgr-apokaluptei-to-psema-polaki-gia-to-nosokomeio-kilkis.html