31 Μαρτίου 2016

ΗΠΑ: «Τιμωρός» με drone έπιασε επ' αυτοφόρω ιερόδουλη με πελάτη

Η 27χρονη Αμάντα Ζόλικοφερ και ο 75χρονος Ντάγκλας Μπλάνσετ, πιάστηκαν «στα πράσσα» ή μάλλον στο αυτοκίνητο του πελάτη, από το drone το οποίο είχε υπό τον έλεγχό του ο «τιμωρός» από την Οκλαχόμα

«Ένοχη» δήλωσε μια ιερόδουλη από την Οκλαχόμα, στο δικαστήριο, για το γεγονός πως έκανε σεξ με έναν ηλικιωμένο πελάτη. Και πως θα μπορούσε να δηλώσει αλλιώς, όταν υπάρχει ντοκουμέντο από κάμερα σε drone;

Η 27χρονη Αμάντα Ζόλικοφερ και ο 75χρονος Ντάγκλας Μπλάνσετ, πιάστηκαν «στα πράσσα» ή μάλλον στο αυτοκίνητο του πελάτη, από το drone το οποίο είχε υπό τον έλεγχό του ο Μπράιαν Μπέιτς.

Ο Μπέιτς ισχυρίστηκε στο BBC ότι ήταν η πρώτη φορά που κατάφερνε να βιντεοσκοπήσει μια τέτοια συνεύρεση. Στην ιστοσελίδα που έχει, δημοσιεύει βίντεο από φερόμενες ως ιερόδουλες με τους πελάτες τους, όμως δεν είχε τέτοια επιτυχία ξανά.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, θεωρείται «γνωστός» στην περιοχή της Οκλαχόμα, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια, κυνηγάει αυτού του είδους το ρεπορτάζ με μια βιντεοκάμερα.

Στα της ιστορίας μας, η Ζολικόφερ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, ενώ ο πελάτης, ο οποίος για να λέγεται και του στραβού το δίκιο, δεν πρόλαβε να... απολαύσει, αφέθηκε ελεύθερος.