30 Μαρτίου 2016

Μega : O Ψυχάρης “καρφώνει” τον ιδιοκτήτη της “Stoiximan.gr” Δημήτρη Μάρη

Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Mega, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η πλευρά Ψυχάρη στον ιδιοκτήτη της (με προσωρινή άδεια) στοιχηματικής εταιρείας “Stoiximan” Δημήτρη Μάρη, με αφορμή ανακοίνωση του περί του επιχειρηματικού πλάνου “σωτηρίας του Mega” από την πλευρά Φιλιπόππουλου.

Μέσα από ένα κυριολεκτικά… δολοφονικό σχόλιο της πλευράς Ψυχάρης που φιλοξενεί το in.gr,   “ο “στοιχηματατζής” και χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες Δημήτρης Μάρης“, καλείται πάνω κάτω  να ασχοληθεί με τον  τζόγο που εκπροσωπεί διαχρονικά και να αφήσει το ραδιοτηλεοπτικό σπορ σε παίκτες που το γνωρίζουν καλύτερα.

Δείτε τι έγραψε τo in.gr

“Πηγές του Mega, αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες για την τύχη του καναλιού, έκαναν το εξής σχόλιο:

«Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού “στοιχηματζή” χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της “Τηλέτυπος ΑΕ”.

Αντ’ αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».”

 Αυτά “έγραψε” πριν από λίγο ο Ψυχάρης.

Για να αντιληφθεί όμως τις πτυχές του αδυσώπητου πολέμου που μαίνεται στο εσωτερικού του Mega, αξίζει να επισημάνουμε για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος εμφανίζεται ως νέος παίκτης των διαδικτυακών εκδόσεων , φέρεται να έχει ως αφανή εταίρο στην (με προσωρινή άδεια)  διαδικτυακή εταιρεία Τζόγου  ” Stoiximan.gr” τον Φώτη Μπόμπολα.

Μάλιστα τα Μέσα Ενημέρωσης των Φώτη Μπόμπολα και Δημήτρη Μάρη κινούνται εμφανώς σε φιλοκυβερνητική κατεύθυνση.

Και με αυτή την “γραμμή” ως διαβατήριο επιχειρούν να ελέγξουν τον Mega, γεγονός που έχει εξοργίσει τόσο την πλευρά Ψυχάρη, όσο και την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Οι οποίοι προφανώς και θα μπλοκάρουν τις όποιες απόπειρες του “διδύμου” Φώτη Μπόμπολα – Δημήτρη Μάρη να “αρπάξουν” το έλεγχο του Mega.

ΥΓ: Αλήθεια με εκείνον τον διαγωνισμό που θα αφορά την παραχώρηση ΝΟΜΙΜΩΝ στοιχηματικών αδειών τι να γίνεται άραγε εκεί στο ΥΠΟΙΚ κ.Τσακαλώτε;

Γιατί αυτή την στιγμή 24 εταιρείες – “περίεργες” πολλές εξ αυτών –  λυμαίνονται στο όνομα της “προσωρινής αδειοδότησης” ανεξέλεγκτα το διαδίκτυο και μιλάμε για τζίρους εκατομμυρίων ευρώ.
Μια από αυτές είναι και η Stoiximan.gr.