31 Μαρτίου 2016

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Του έκανε «lap dance», της έκανε... μούτρα!

Το βίντεο με την αποτυχημένη «οικιακή έκδοση» του αισθησιακού χορού έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views

Αποτελεί μια κοινή φαντασίωση μεταξύ των ανδρών, την οποία πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού φύλλου έχουν προσπαθήσει να υλοποιήσουν, είτε με τις συζύγους τους είτε με άλλες πρόθυμες εθελόντριες.

Πρόκειται για τον αισθησιακό χορό (ή αλλιώς lap dance) που έχει συνδεθεί στη φαντασία των περισσότερων από εμάς με τις καλλονές που εργάζονται σε strip club αλλά «κυκλοφορεί» και σε... οικιακή έκδοση, όχι πάντα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μια τέτοια αποτυχημένη εκδοχή lap dance καταγράφηκε (άγνωστο το πώς και το γιατί) σε βίντεο, το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views αλλά και αναρίθμητα σχόλια για την «κενή» έκφραση του συζύγου καθώς παρακολουθεί τη γυναίκα του να προσπαθεί να τον σαγηνεύσει με τις σέξι (;) φιγούρες της.

Το βίντεο, το οποίο ανέβασε στο YouTube o χρήστης Lancasterjr με τη λεζάντα «Η απελπισμένη έκφραση ενός τσακισμένου συζύγου», έχει μαζέψει μέχρι στιγμής πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views, ενώ ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ζευγαριού που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Το βίντεο ξεκινά με την σύζυγο να δηλώνει ότι πρόκειται να χαρίσει τον αισθησιακό χορό στον άνδρα της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Lucky Ones» της Lana Del Rey. Ωστόσο, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, ο αποδέκτης αυτού του «δώρου» δεν δείχνει και τόσο ενθουσιασμένος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της συζύγου του να κερδίσει έστω και ένα χαμόγελο.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ