09 Μαρτίου 2016

Μαρία Σαράποβα: Εθεάθη στο γυμναστήριο να φοράει Nike και να οδηγεί Porsche!

Μέτα το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σαράποβα, εθεάθη να φοράει Nike και να οδηγεί την Porsche της, ακόμα κι αν και οι δύο μάρκες ανέστειλαν την συνεργασία τους μαζί της, αφότου βρέθηκε θετική στο μελδόνιο.
Η πέντε φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam, επισκέφθηκε το γυμναστήριο στο Λος Άντζελες φορώντας μαύρο κολάν και μαύρο φούτερ Nike. Η μάρκα έβαλε τέλος στην πιο προσοδοφόρα συμφωνία της, μια σύμβαση οκτώ χρόνων που επεκτάθηκε το 2010 και υπολογιζόταν στα 8,5 εκατομμύρια δολ. το χρόνο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της, τη Δευτέρα.



Η Σαράποβα φαινόταν χαλαρή ακόμα κι αν έχει χάσει τουλάχιστον 14 εκατομμύρια δολ. από τις συμβάσεις χορηγίας τις τελευταίες 24 ώρες και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πώς θα επηρεαστεί η καριέρα της.


Στη συνέχεια οδήγησε την Porsche της στο σουπερμάρκετ, αυτή τη φορά φορώντας λευκά αθλητικά παπούτσια Nike. Η Porsche, άλλος ένας από τους σημαντικότερους χορηγούς της, δήλωσε ότι σίγουρα δεν εγκαταλείπει την Σαράποβα, αλλά επί του παρόντος δεν θα ασκήσει καμία περαιτέρω δραστηριότητα μαζί της. Η συμφωνία της με την Porsche άξιζε 2,8 εκατομμύρια δολ.

Η ελβετική μάρκα ρολογιών TAG Heuer ακολούθησε, λέγοντας ότι η σύμβασή της με την Σαράποβα είχε λήξει στο τέλος του 2015 και σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία. Η σύμβαση ανερχόταν επίσης στην τιμή των 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων.








http://www.newmoney.gr/diethni/275743-maria-sarapoba-etheathi-sto-gimnastirio-na-foraei-nike-kai-na-odigei-porsche