06 Μαρτίου 2016

ΗΠΑ: Στο εδώλιο μαθητής που «έκλεψε» γυμνές selfies της δασκάλας του και τις πόσταρε online

Έψαξε το κινητό της εν αγνοία της και βρήκε μια γυμνή selfie που εκείνη είχε τραβήξει για τη στείλει στον άνδρα της του Αγίου Βαλεντίνου - Kοινοποίησε το επίμαχο υλικό στους συμμαθητές του αλλά και στα social media

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας μαθητής γυμνασίου από τη Νότια Καρολίνα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία ότι υπέκλεψε γυμνές φωτογραφίες της δασκάλας του και τις πόσταρε online.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο WSPA, ο 16χρονος (του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί στον τύπο για ευνόητους λόγους) έψαξε στις 18 Φεβρουαρίου το κινητό της καθηγήτριάς του εν αγνοία της ενώ εκείνη απουσίαζε από την τάξη και εντόπισε ορισμένες τολμηρές φωτογραφίες της, μαζί με μια γυμνή selfie που εκείνη είχε τραβήξει για τη μοιραστεί με τον άνδρα της του Αγίου Βαλεντίνου.

Στη συνέχεια, ο νεαρός αποθήκευσε στο δικό του κινητό τις φωτογραφίες και είχε πει στους συμμαθητές του ότι θα τις έστελνε σε όποιον του τις ζητούσε. Εκτός από τα μηνύματα που έστειλε σε πολλά παιδιά της τάξης του, ο νεαρός κοινοποίησε το επίμαχο υλικό και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η όμορφη καθηγήτρια αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε


Ωστόσο, σύμφωνα με την Leigh Anne Arthur, την 33χρονη καθηγήτρια που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της έπειτα από τα σκάνδαλο που ξέσπασε, ο 16χρονος δεν σταμάτησε απλώς στην εκστρατεία να την «εξευτελίσει» αλλά προχώρησε και σε απειλές.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, τις τελευταίες ημέρες έχει βρει τέσσερις από τις φωτογραφίες που υπεκλάπησαν από το κινητό της εκτυπωμένες στο γραμματοκιβώτιό της, με απειλές να αναγράφονται στο πίσω μέρος της μίας από αυτές.

Το σχολείο στη Νότια Καρολίνα όπου εργαζόταν η Arthur


Αν και η 33χρονη είναι ακόμα εξαιρετικά ταραγμένη από το συμβάν, που έπληξε όχι μόνο την καριέρα της και την προσωπική της ζωή, δηλώνει ανακουφισμένη από το γεγονός ότι ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του 16χρονου. «Νιώθω ανακουφισμένη που θα κληθεί να πληρώσει για τις πράξεις του. Όταν είσαι 16 δεν αρκεί απλώς μια «συγγνώμη» ώστε να επανορθώσεις για κάτι τόσο σοβαρό», είπε στο δίκτυο WSPA.