21 Απριλίου 2016

ΕΓΓΡΑΦΟ! Δείτε πόσο θα μας στοιχίζουν τα 2 κομματόσκυλα προπαγανδιστές λαθρομετανάστευσης του Παππά

Τροπολογία για την σύσταση Ειδικής Υπηρεσίας επικοινωνιακού σχεδιασμού των προσφύγων κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με κόστος άνω 100.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τροπολογία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για ακόμα μια ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση με στόχο το «βόλεμα ημέτερων».
Ο υπουργός Επικρατείας επικαλέστηκε την αναγκαιότητα σύστασης της ειδικής υπηρεσίας επικοινωνιακού σχεδιασμού για τους πρόσφυγες – η οποία θα υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – για την καλύτερη εγχώρια και διεθνή ενημέρωση του προσφυγικού ζητήματος, με την θέσπιση δύο θέσεων μετακλητών υπαλλήλων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ρουφετολογική διάταξη που στόχο έχει το βόλεμα των ημετέρων και πως η δαπάνη που προκαλείται για την ειδική υπηρεσία μόνο για τον προϊστάμενο – ειδικό γραμματέα και ειδικό σύμβουλό – ξεπερνά τις 110.000ευρώ το χρόνο. Όπως αναφέρεται ρητά στην έκθεση του ΓΛΚ η μισθοδοσία των δυο – σύμβουλος και γενικός γραμματέας- ανέρχεται σε 114.000ευρω τον χρόνο που σημαίνει 4.750ευρώ τον μήνα έκαστος!













http://www.paraskhnio.gr/proklisi-o-pappas-dimioyrgei-theseis-m/