04 Απριλίου 2016

Τόσα θα πληρώσουμε για 6 μήνες στα τρολάκια του Μαξίμου

Φυσικά το παρακάτω κονδύλι δεν είναι για "ειδικό" ο οποίος θα παίρνει περισσότερα από τον ΓΓ αφού και χωρίς αυτόν, εξασφαλίζονταν ως τώρα η "διαλειτουργικότητα πληροφοριακών συστημάτων"... προφανώς είναι για τα διάφορα ανώνυμα τρολ που συντηρεί το Μαξίμου για να προπαγανδίζουν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

Αρκετά ευρώ αναμένεται να κοστίσει η έλλειψη ειδικού συνεργάτη του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τα δίκτυα και τις τεχνολογίες πληροφορικής του κεντρικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω εγγράφων της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, πριν από λίγες ημέρες διατέθηκαν 11.808 ευρώ για τη σύναψη σύμβασης παροχής ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα πληροφορικής του διαδικτύου.

Σαν να μην φτάνει αυτό, εγκρίθηκε η δέσμευση 12.324 ευρώ για τη σύναψη σύμβασης παροχής ειδικών συμβουλών εφαρμογής τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών σε ζητήματα διαλειτουργικότητας πληροφοριακών συστημάτων. Οι εν λόγω συμβάσεις θα είναι σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 και θα κοστίσουν συνολικά περί τα 24.000 ευρώ.