05 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ! Η ΕΣΗΕΑ θα κλ@σει τα αρχίδια 8 πασίγνωστων δημοσιογράφων! Ποιοι είναι;

Την πόρτα της εξόδου από την ΕΣΗΕΑ θα δουν λίαν συντόμως 8 πασίγνωστοι δημοσιογράφοι... Χατζηνικολάου, Τράγκας, Ευαγγελάτος, Λυριτζής, Οικονομέας, Παπαδάκης, Αρβανίτης και Καλογεροπούλου διαγράφονται ενώ τα νέα τηλεταλέντα Πουλακίδα και Πετρόπουλο θα τα κρατήσουν για να τα έχουν στον πο@τσο καβάλα... 

Καλά πλάκα κάνουμε... Δείτε όμως πιο κάτω ποιους διαγράφουν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η παραίτηση της Όλγας Τρέμη ήταν μόνο η αρχή καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να διαγραφούν από τα μητρώα της Ένωσης Συντακτών 8 πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι.

Όπως αναφέρει το typologies.gr την επόμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί η, κατά πάσα πιθανότητα, διαγραφή τους από τα μητρώα της Ένωσης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή αρκετοί από αυτούς τους 9, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται στον … κατάλογο των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν τα «σεμινάρια δημοσιογραφίας» του ΔΝΤ, στην Ελλάδα!

Η Τα ονόματα αυτά είναι: Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Σαράφογλου, Μανώλης Καψής, Μαρία Χούκλη, Σταμάτης Μαλέλης, Άρης Πορτοσάλτε, Νίκος Κονιτόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου.

Οι δημοσιογράφοι παραπέμφθηκαν για παραβίαση της δεοντολογίας και άσκηση προπαγάνδας από το Πειθαρχικό, το οποίο έλεγξε συνολικά 20 δημοσιογράφους για τη στάση τους την επίμαχη εβδομάδα.